Koronavirüs önceden planlanan bir proje mi? Türkiye salgını nasıl atlatacak?

Kısa sürede tüm dünyaya yayılarak binlerce kişinin ölümününe sebep olan koronavirüs salgını için son zamanlarda birçok iddia ortaya atıldı. İnsanlar bu iddiaların yanıtını ararken Araştırmacı yazar Ertan Özyiğit, SuperHaber muhabiri Mevlüt Yüksel'e koronavirüsün arkasında yatan güçler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs yıllar önce planlanan bir proje mi? Virüs neden Çin’de çıktı? Ardından neden İran ile İtalya’ya yayıldı? Virüsün bu yayılma yolu yıllar önceden mi planlandı? The Economist dergisinin kapağı Türkiye ile ilgili koronavirüs şifreleri mi içeriyor? Salgından sonra yeni dünya düzeni nasıl olacak? Artık dijital insanlar dönemi mi başlıyor? Avrupa ve Amerika bu salgın hastalıktan ne kadar etkilenecek? Türkiye koronavirüsü nasıl atlatacak? SuperHaber Muhabiri Mevlüt Yüksel, tüm bu merak edilenleri Araştırmacı-yazar Ertan Özyiğit'e sordu.

Araştırmacı-yazar Ertan Özyiğit'in açıklamalarının tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Dışişleri Bakan Yardımcılığı'na atanan Burhanettin Duran kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Nuh Yılmaz kimdir? Dışişleri Bakan Yardımcısı Ayşe Berrin Ekinci kimdir?
Sonraki Haber