Wilfried Zaha

Wilfried Zaha Kimdir?

Wilfried Zaha, profesyonel futbol kariyeri ile tanınan Fildişi Sahilli futbolcudur.

Zaha'nın Futbol Kariyeri

Wilfried Zaha, futbola çocukluğunda amatör kulüplerde başladıktan sonra profesyonel kariyerine İngiliz futbol kulübü Crystal Palace'da adım attı. 2010 yılında Crystal Palace altyapısından yetişerek A takıma yükseldi. 2013 yılında, İngiliz futbol devi Manchester United'a transfer oldu. Ancak Manchester United'da beklenen çıkışı yapamadı ve kısa süre sonra Crystal Palace'a geri döndü.

Crystal Palace formasıyla, İngiltere Premier Lig'de oynadığı futbol ve etkileyici performansları ile dikkat çekti. Hızlı ve çevik yapısı, dribbling yetenekleri ve etkili şutlarıyla rakip savunmaları zorlayan bir kanat oyuncusu olarak bilinir. Kendine özgü oyun stili ve yetenekleri sayesinde futbolseverlerin sevgilisi haline geldi.

Zaha, Crystal Palace'da uzun yıllar boyunca takımın en önemli oyuncularından biri olarak başarıya katkı sağladı ve takımın Premier Lig'de kalmasında büyük rol oynadı.

Milli Takım Kariyeri

Wilfried Zaha, milli takım düzeyinde de Fildişi Sahili formasını terletmektedir. Fildişi Sahili Milli Takımı ile 2017 Afrika Uluslar Kupası'nda mücadele etti.

Wilfried Zaha, futbol kariyerindeki başarıları ve yetenekleriyle futbol dünyasında saygın bir yere sahip olan bir oyuncudur. Özellikle Crystal Palace forması altında sergilediği performanslar, onu Premier Lig'in en dikkat çeken oyuncularından biri haline getirmiştir. Onun hızı ve yetenekleri, sahada etkileyici bir oyun sergilemesini sağlamaktadır.

Wilfried Zaha'nın yeni takımı belli oldu! İşte Galatasaray'ın kazancı
Şampiyonluğa koşan Galatasaray'da ayrılık çanları çalıyor! Wilfried Zaha'ya Premier Lig'den talip çıktı
Galatasaray'da kriz! Tanguy Ndombele'yi beklerken sürpriz ayrılık Galatasaray'ın Adana kafilesinde Wilfried Zaha yok Galatasaray'da Wilfried Zaha kulübeye hapsoldu Wilfried Zaha'nın yedek kulübesindeki fotoğrafı olay yarattı Wilfried Zaha'dan Mauro Icardi açıklaması! Aralarında sorun mu var? Galatasaray'ın ilk 11'i belli oldu! Kerem Aktürkoğlu sürprizi Galatasaray'da Wilfried Zaha kararı Wilfried Zaha için karar verildi: Fildişili yıldız ile buraya kadar "Mauro Icardi yürüyerek oynadı ama Rizespor ondan da gol yedi!" Rizespor maçı öncesi Galatasaray'a sakatlardan kötü haber! "Okan Buruk'la konuştum. Onlara 'Zaha ve Tete'yi' almayın dedim" Galatasaray'da derbi öncesi Wilfried Zaha şoku! Kadroya alınmadı Galatasaray'ın büyük pişmanlığı: Wilfried Zaha ve Tete Galatasaray’daki kariyerleri buraya kadar: Güle güle Sergio Oliveira! Wilfried Zaha hakkında maç sonrası çok ağır sözler Galatasaray'ın Fatih Karagümrük maçı ilk 11'i belli oldu Zaha ile ipler kopuyor mu? Kafa karıştıran paylaşım... Okan Buruk kararını verdi! Icardi ceza alırsa derbide o isim oynayacak "54 yaşındayım, Tete'den daha iyi oynarım! Topla döverim bu adamı" "Elenme Okan Buruk'a yazar! Kerem'in ölüsü bile Zaha'dan çok iş yapar" Galatasaray'ın Prag maçı 11'i belli oldu! Okan Buruk'tan Zaha kararı Wilfried Zaha Okan Buruk'un gözünden iyice düştü “Wilfried Zaha Galatasaray’ın düzenini bozuyor! Takım oyuncusu değil!" Wilfried Zaha gözünü Başakşehir'e dikti Zaha İstanbulspor maçına da forvette başlayacak Zaha Galatasaray ile rekor için oynuyor Zaha'dan çok konuşulacak paylaşım: İnsanlar konuşur ama...