Galatasaray'ın Wilfried Zaha planı belli oldu! Okan Buruk yönetime kararını bildirdi

Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon büyük umutlarla transfer ettiği Wilfried Zaha, özellikle ligin ikinci yarısında büüyk bir hayal kırıklığı yaratmıştı. Sezon başı kampını sakatlığı sebebiyle kaçıran Wilfried Zaha için Galatasaray'ın planı belli oldu.

Galatasaray geçen sezon kadrosuna kattığı Wilfried Zaha'dan istediği verimi alamadı. Takımdan ayrılacağı konuşulan Zaha için yeni bir gelişme yaşandı.

ZAHA İÇİN 10 MİLYON EURO SINIRI

Fanatik'te yer alan habere göre Zaha, 10 milyon euro ve üzeri bir teklif gelmedikçe satılmayacak. Okan Buruk, Zaha'nın sezon başı kampına katılması durumunda yeni sezonda daha etkili bir oyun ortaya koyacağına inanıyor.

15 KEZ SKOR KATKISI VERDİ

Zaha geçen sezon Galatasaray formasıyla 42 maça çıktı. 31 yaşındaki futbolcu bu karşılaşmalarda 10 gol ve 5 asistlik performans sergiledi.

Galatasaray'ın Wilfried Zaha planı belli oldu! Okan Buruk yönetime kararını bildirdi ile ilgili etiketler Galatasaray Wilfried Zaha Okan Buruk
GÜNÜN VİDEOSU

Beşiktaş kongresi güne damga vurdu: Galatasaray'a küfürlü tezahürat!

Süper Lig'de yarın oynanacak Galatasaray - Beşiktaş derbisi öncesi gerilim tırmanmaya devam ediyor. Siyah-Beyazlılar'ın mali genel kurulunda Sarı-Kırmızılılar’a yapılan küfürlü tezahürat güne adeta damgasını vurdu.