TPAO

Türkiye Petrolleri A.Ş. Genel Müdürlüğü (TPAO) Nedir?
TP, 1954 yılında kamu adına hidrokarbon arama, sondaj, üretim, rafineri ve pazarlama faaliyetlerinde bulunmak amacıyla kurulmuştur.

Türkiye Petrolleri A.Ş. Genel Müdürlüğü (TPAO) Görevi;

TP, 1983 yılında yapılan yasal düzenlemeler sonucunda bugün sektöründe yurtiçi ve yurtdışında, Petrol ve Doğalgaz arama ve üretim ile Ham Petrol ve Doğal Gaz Boru Hattı Projelerine katılım faaliyetlerini gerçekleştirmektedir.

Türkiye Petrolleri A.Ş. Genel Müdürlüğü (TPAO) İletişim;

Türkiye Petrolleri A.Ş. Genel Müdürlüğü (TPAO) Adres: Söğütözü Mahallesi, 2180. Cadde No: 10
06530 Çankaya – Ankara / TÜRKİYE

Türkiye Petrolleri A.Ş. Genel Müdürlüğü (TPAO) Telefon: (0312) 207 20 00

Türkiye Petrolleri A.Ş. Genel Müdürlüğü (TPAO) Fax: (0312) 286 90 00 – 286 90 01

Türkiye Petrolleri A.Ş. Genel Müdürlüğü (TPAO) Mail: tpaocc@tp.gov.tr

Besim Şişman kimdir, nereli, kaç yaşında, nerelerde görev aldı?
TPAO Gabar'da petrol üretim rekoru kırdı Petrol okyanusuna TPAO’dan yeni sondaj
Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı çalışan arıyor! TIKLA-BAŞVUR TPAO Karadeniz'de 4 sahada daha petrol arayacak Gabar'da günlük petrol üretimi 25 bin varile ulaştı Aylık 49 bin lira maaş ile personel arıyorlar Pervari'den petrol müjdesi: Sondaj çalışması başladı TPAO 126 kişiyi işe alacak! İşte TPAO başvuru şartları ve süreci... Günlük 90 bin varil! Yeni petrol üretimi için 200 kuyu açılacak Cudi Gabar Dağı'nda yeni petrol keşifleri yolda TPAO 5 ilde 15 saha için petrol arama ruhsatı aldı TPAO'dan heyecanlandıran ''Karadeniz doğal gazı'' paylaşımı! Bakanlık 3 ilde petrol arama süresini 2 yıl uzattı TMSF Kurulu ve TPAO Genel Müdürlüğü'ne atama kararları Resmi Gazete’de TPAO'dan petrol üretiminde yeni rekor geldi Manisa’da petrol sevinci! Zeytin tarlasından çıkan sıvının çok kaliteli petrol olduğu tespit edildi Cumhurbaşkanı imzaladı: Karadeniz gazına 145.1 milyar TL destek! Fatih Sondaj Gemisi, Gökçebey-1 kuyusunda Türkali-1 kuyusunda test edilen ilk rezervuar seviyesinde 1,15 milyon metreküp doğal gaz çıkt Filyos'tan TPAO'ya yer tahsis edilecek, Çelebibağ Flamingo Alanı korunacak TPAO'nun Batman ve Siirt'teki petrol arama ruhsatı uzatıldı Türkiye'nin enerji atağı: Kanuni sondaj gemisi, Türkali-1 kuyusunda! Türkiye-Suriye sınırında petrol keşfedildi Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı, Akdeniz petrolleri için başvurdu! Diyarbakır'da beton dökülen kuyudan şimdi petrol fışkırıyor! AB'den TPAO'ya yaptırım kararı "Dünyada birinci sırada yer alıyor" TPAO ve BOTAŞ halka arz edilecek mi? Bakan Albayrak açıkladı! Tekirdağ'da doğal gaz rezervi bulundu!