Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Bakanlık 3 ilde petrol arama süresini 2 yıl uzattı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü 'Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı'nın (TPAO), Siirt, Şırnak ve Adana'da 77 bin 247 hektarlık alanı kapsayan petrol arama ruhsatlarının süresi 2 yıl uzatılması' kararını Resmi Gazete'de yayımladı. İşte detaylar...

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğü 'Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığının (TPAO), Siirt, Şırnak ve Adana'da 77 bin 247 hektarlık alanı kapsayan petrol arama ruhsatlarının süresi 2 yıl uzatılması' kararını Resmi Gazete'de yayımladı.

Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Bakanlık 3 ilde petrol arama süresini 2 yıl uzattı

Buna göre TPAO'nun, Adana'da 61 bin 927 hektarlık alanı kapsayan ruhsatının süresinin 18 Nisan 2023'ten 18 Nisan 2025'e, Siirt ve Şırnak illerinde 15 bin 320 hektarlık alanı kapsayın ruhsatının süresinin de 4 Nisan 2023'ten 4 Nisan 2025'e kadar uzatılmasına karar verildi.

Karar Resmi Gazete'de yayımlandı! Bakanlık 3 ilde petrol arama süresini 2 yıl uzattı ile ilgili etiketler ekonomi TPAO Petrol Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.