sünnet

Sünnet veya Sünnet-i Seniyye, tarz, yol anlamına gelen bir İslam dini terimidir. İslam geleneğinde peygamber Muhammed'in farz olarak tanımlanan Kur’an emirleri dışındaki davranışları ve herhangi bir konuda söylemiş olduğuna inanılan söz, fiil ve takrirlerine verilen addır. Fıkıh'ta Ef'ali mükellefin'den sayılır.

İğde çiftinin küçük oğulları Edis için görkemli sünnet töreni
Şehit arkadaşlarının emanetine sahip çıktılar: Sürpriz sünnet düğünü! Evde sünnet facia ile bitti: 4 yaşındaki çocuğun cinsel organı kesildi!
Gümülcine Müftüsü Şerif'e haksız dava: Sünnet etkinliğine gittiği için 'Makam gaspı' iddiası var Ramazan Bayramı namazı farz mı? Bayram namazı sünnet mi, vacip mi? Sahura kalkmadan oruç tutulur mu? Sahura kalkmak sünnet mi? Teravih namazı sünnet mi, farz mı? Gün gün teravih namazı faziletleri! Erkekler neden sünnet olur? İlk sünnet ne zaman olmuştur? İstanbul Valiliğinden flaş toplu etkinlik kararı İçişleri Bakanlığı'ndan düğün genelgesi Üç kızını da kandırıp sünnet ettirdi Sünnet düğünlerine korona ertelemesi Murat Boz'dan sünnet paylaşımı! ''Yumurtanın sarısı gitti...'' Hz. Muhammed'in ilk Sünneti Hangisidir? Ramazan ayının Sünnetleri nelerdir? 'Her şeyi bilenlerin' toplandığı haber kanallarında bir bilmeyen Skandal sünnet düğünüyle ilgili mahkemeden karar Abu Dabi’de ilk sünnet heyecanı! Alişan'ın kirvesi Bülent Ersoy! Sünnet düğünü ile ilgili anne ve baba konuştu! Sünnet düğününde twerk yapan kim? Dansöz kim? Küçük çocuk altınları taşımakta zorlandı! Ali Ağaoğlu'ndan dillere destan sünnet düğünü! 50 kız çocuğu sünnet edildi! Sünnet arabasında Trump'a mesaj! Doğa Rutkay 3 haftalık oğlunu sünnet ettirdi! Sünnet edilen kız çocuğu kan kaybından öldü! 2 aylık bebek sünnet sırasında öldü! Bakan Fikri Işık'ın makam aracı, düğün aracı...