Süleymancılar

Süleymancılar ya da Süleymanlılar , Türkiye'de bir cemaattir. İsmini Süleyman Hilmi Tunahan'dan alır. 1990'ların başında Türkiye'de tahminî iki milyon civarı üyesi vardı. Amerika Birleşik Devletleri ve Almanya'da da şubeleri vardır.

İNCİRLİK’TE DİKKAT ÇEKEN GELİŞME!
SÜLEYMANCILAR'IN ESKİ LİDERİ DENİZOLGUN’UN ÖLÜMÜNDE BÜYÜK ŞÜPHE! Konsolosluk saldırganı DEAŞ'lı Süleymancı yurdundan çıktı!
Süleymancılarla ilgili skandal iddia: Alihan Kuriş nasıl lider oldu? Süleymancılar St. Petersburg'da ortalığı karıştırdı Rusya'da Süleymancılar mercek altında! 'FETÖ'CÜLER SÜLEYMANCILAR CEMAATİNDE GİZLENİYOR!' Süleymancılar daha da ileri gitti, Diyanet'in camisine çöktü! Alihan Kuriş neden Alihan 'Kureyşi' olarak pazarlanıyor? SÜLEYMANCILAR İKNA ODALARINDA CHP’YE OY İSTEMİŞLER! Silifke Başsavcının 'Süleymancılarla' fotoğrafı ortaya çıktı! Süleymancıların lideri Alihan Kuriş iktidarı bakın nasıl tehdit etti! Fatih Süleyman Denizolgun cemaat tarafından tehdit edildiğini duyurdu! Süleymancıların Antalya’da seçim pazarlığı! "İmamoğlu'na oy vermeyecegiz diyenleri hayattan soğutuyorlar" Aydınlık, Süleymancıların suç dosyasını haber yapınca bakın neler oldu Ekrem İmamoğlu ile Süleymancıların flörtü Süleymancılar grubunun yurtlarını mercek altına alma vakti gelmedi mi? Süleymancılar'da siyasi çatlak! Alihan Kuriş'e zehir zemberek sözler Süleymancılar, TİP’in de desteklediği Millet İttifakı'na oy verecek Teröristbaşı Gülen övgü dizdi Süleymancılar ölmemek için Azrail ile pazarlığa oturdu! Bu nasıl Müslümanlık? Süleymancılar ölmemek için Azrail ile pazarlığa oturdu! Koronayı Süleymancılar yayıyor! Domuz etinden sucuk yapıp Müslümanlara yedirdiler! Ayasofya'nın cami olmasından rahatsızlar! CHP, Süleymancılardan 47 bin TL'ye oy satın aldı! Belhanda'dan Süleymancıların yurduna ziyaret! Süleymancı destekli İYİ Parti'den din düşmanlığı Süleymancılar CHP'ye ne karşılığında oy sattı?