soba

Soba, ısınmaya yarayan bir ev aletidir. Eskiden yaygın olarak kullanılıyorsa da, doğalgazın ve daha sağlıklı ısınma araçlarının yaygınlaşmaya başlamasıyla soba kullanımı azaldı. Elektrikli, katı, sıvı ve gaz yakıtlı modelleri vardır. Doğalgazın yaygınlaşmasıyla birlikte doğalgazlı sobaların kullanımı da artmıştır.

Sobadan çıkan gaz anne ve 2 çocuğunu hayattan kopardı
Avrupa'da gaz krizi alarm veriyor: Yaşlılara Türkiye daveti! Avrupa bu kış soba yakmaya hazırlanıyor: Türk üreticilere sipariş yağdı
Alkollü şahıs sobayı tutuştururken evini yaktı! Kendini dışarı atıp yolun ortasında sızdı Sobadan sızan gaz, 5 kişilik aileyi hastanelik etti! Kayseri'de uyuşturucu operasyonu: Yakalanacağını anlayınca sobaya attı Soba yakmak isterken evini yaktı! "Donarak öldü" denilen adamın kardeşlerinden yalanlama: Ailecek üzülüyoruz! 1 ton kömür fiyatı 2022 ne kadar? 1 ton odun fiyatı 2022 ne kadar? Sobadan sızan gazdan zehirlendiler: Anne ile kızı kurtarılamadı! Sobadan sızan gaz, can aldı: 2 ölü Annenin yürek burkan çığlığı mahalleyi inletti: Baba ve iki çocuğun cansız bedeni bulundu Polisin hızlı müdahalesi 3 kişilik aileyi hayata döndürdü Sobadan sızan gazdan zehirlendiler! Sobadan sızan gaz, can aldı: 2 ölü, 1 yaralı Cani anne Fatma Büyük'ün bebeğini sobada yaktığı evin görüntüleri ortaya çıktı! Böyle anne olmaz olsun: Bir aylık bebeğini sobada yaktı! Sobayı yakmaya çalışırken kendini yaktı Sobadan çıkan yangında ağır yaralanan 3 yaşındaki çocuk kurtarılamadı Benzinle soba yakmak isterken kendini yaktı! Jel ile soba yakmaya kalktı! Hem evini, hem kendisini yaktı Ümraniye'da can pazarı! Çay demlemek isterken... Tüm birikimini sobaya saklamıştı Soba patladı, emekli imam yaşamını yitirdi! Soba faciası! Kızı öldü, annenin durumu ağır! Isınmak için yaktığı mangal sonu oldu... Bursa'da 'cinsel içerikli mesaj' cinayeti Bu halde bile eğlendiler: Allah bizi yaktı!