Neslican Tay

NESLİCAN TAY KİMDİR?

Neslican Tay, 1998 yılında Bursa'da doğdu. Rizeli bir anne ve Manisalı bir babanın kızı olan Neslican Tay ilköğretim ve lise eğitimini Rize'de tamamladı. Üniversite sınavına iki hafta kala kansere yakalandığını öğrendi, araya tedavi süreci girdiği için eğitimine ara vermek zorunda kaldı. Kanserle mücadele ederken bir yandan da eğitimine devam etmek isteyen Neslican Tay, Bahçeşehir Üniversitesi'nde psikoloji eğitimi görüyordu. 2018 yılında kanser nedeniyle bir bacağını kaybeden ve kendisine 'Demir Kadın' diyen Neslican Tay, verdiği röportajda söylediği "Bacağım yok ama yaşam sevincim var!" , "Bacağımın kesilmiş olmasının hayatımı etkilemesine izin vermeyeceğim. Ben bir bacaktan ibaret değilim ki... Çok daha fazlasıyım!" sözleriyle binlerce insana umut olmuştu. Neslican Tay 20 Eylül Cuma günü yaşamını yitirdi.

Naz Çağla Irmak ile Sarp Levendoğlu aşklarını ilan etti! İşte sürpriz aşktan ilk kare
Neslican Tay'ın hayatını canlandıran Naz Çağla Irmak rolü için saçlarını kazıttı! Neslican Tay'ın hayatı film oluyor! Neslican'ı canlandıracak isim de belli oldu!
'Neslihan’la reklam yapıldı' Hayatını canlandıracak! Haluk Levent, Neslican için Rize'de Neslican Tay ölümünün birinci yılında anılıyor! Neslican Tay hastalığı malign mezenkimal tümör nedir? Yumuşak doku kanseri belirtileri nelerdir? Neslican Tay kimdir? Neslican Tay ne kanseriydi? Kaç yaşında neden öldü? Oğuz Berkay Fidan SuperHaber'de! 'Seküler dünya' mesajıyla ne demek istedi? Neslican Tay hakkında yine çok tartışılacak sözler Tarhan: Karanlık odakların linç kampanyası... Neslican'ı bir de ondan dinleyin! Neslican'ın adı orada yaşatılacak! Dayısı, Neslican'ın son anlarını anlattı! Neslican Tay son yolculuğuna uğurlandı! Bu konserler Neslican için! Neslican Tay kimdir? Genç kız, 3'üncü kez kanser olduğunu duyurdu! Genç kız, 3'üncü kez kanser olduğunu duyurdu!