Murat Akkoyunlu

Murat Akkoyunlu, 1973 yılında Bursa'da doğmuştur. Çeşitli tiyatro topluluklarında görev almış ve TRT için çocuk programları yapmıştır. İlk oyunculuk deneyimini 1989 yılında Bizimkiler dizisi ile yaşayan Murat akkoyunlu; Aile İşi, İşler Güçler, Ruhumun Aynası, Sudan Sebepler, Servet Avcısı, Haneler , Adanalı gibi birçok dizi de rol almıştır.

Fox Tv'de yayınlanan; başrolü Özgürcan Çevik ve Başak Parlak'ın paylaştığı Şevkat Yerimdar dizisinin kadrosunda yer almakta ve Cuma karakterini canlandırmaktadır. Murat Akkoyunlu; Öğrenci İşleri, Çakallarla Dans, Sağ Salim, Arkadaşım Max, Bu Son Olsun, Herkes mi aldatır? gibi bir çok filmde rol alarak sinema dünyasında da yerini almıştır.

Nurgül Yeşilçay 'Mahalleden Arkadaşlar' filmindeki rolü için bambaşka birine dönüştü
Güldür Güldür'de Kadro Dağılıyor! O Ünlü İsimde Vedata Hazırlanıyor! İşte Şok Eden Ayrılık Kararı Güldür Güldür Show yeni oyuncularla sezonu açıyor!
Şevkat Yerimdar 22. bölüm 2. tanıtım Şevkat Yerimdar 21. bölüm fragmanı Şevkat Yerimdar 20. bölüm fragmanı yayınlandı... Şevkat Yerimdar 18. bölümde neler olacak? Şevkat Yerimdar 10. Bölüm 1. fragmanı...