Mert Alaş

Dünya bu Türk'e poz veriyor. Miley Cyrus, Kate Moss, Jennifer Lopez, Rihanna... Madonna onun için özel doğum günü partisi bile verdi. Instagram hesabı kendisine poz vermek için yarışan ünlülerle çektiği özel karelerle dolu. 

Mert Alaş, 1971 yılında Türkiye'de doğmuştur. İngilizcesini geliştirmek için İngiltere'ye gitmiştir. Kendisiyle aynı yaşta olan Marcus Piggott ile 1994'te İngiltere'de karşılaşıp beraber moda fotoğrafçılığı yapmaya başlamışlardır.

Yıldız isimler bir araya geliyor!
Şeyma Subaşı'nın olduğu fotoğrafı kesti! Ajda Pekkan ünlü markanın yüzü oldu!
Türk ünlüden Kendall Jenner'a aşk mektubu! "Evrim geçirdim ve sonunda bu adam oldum!" Instagram pozu için Mert Alaş'ı ayağına çağırdı! Madonna’ya iğne batırdım! Mert Alaş'ın eski hali görenleri şoke etti! Kendall Jenner'dan Mert Alaş paylaşımı! Kendall Jenner, lezbiyen mi? Açıkladı... Irina Shayk yakın dostu Mert Alaş'ı böyle... Dünyaca ünlü fotoğrafçı Atatürk'ün... Penelope Cruz'dan yıllar sonra gelen itiraf! Demet Akalın itiraf etti! "Benden 300 bin dolar... Madonna, Mevlana'yı ziyaret edecek mi? ‘Rus bebeğimle Türk kahvaltısı’ notuyla öyle bir...