Aynı kişiye aşık olup, dostluklarını bitirdiler!

Holllywood ilk bakışta çok büyük bir yer gibi görünebilir. Ama işin aslı pek de öyle değil. Hatta gün gelir çok yakın iki arkadaş birbirlerinin eski sevgilileriyle de aşk yaşayabilir. Miley Cyrus ve Selena Gomez'de bu ünlüler arasında...

Selena Gomez ile Miley Cyrus, aynı TV kanalı sayesinde üne kavuştu. İkili bir dönem de çok iyi arkadaştı.

İddialara göre Miley Cyrus, Nick Jonas ile sevgili iken Selena Gomez de yakışıklı oyuncuya aşıktı. Miley ve Nick'in ayrılması üzerine Nick ve Selena'nın sevgili olması iki yakın dostun arasını açtı.

trurty

Bu iki arkadaşın farklı zamanlarda ilişki yaşadığı kişi ise Nick Jonas'tı. Ancak Jonas yüzünden "sen nasıl arkadaşının eski sevgilisiyle flört edersin" sorusu ortaya çıktı ve Gomez ile Cyrus'ın arkadaşlığı bitti.

Aynı kişiye aşık olup, dostluklarını bitirdiler! ile ilgili etiketler Selena Gomez Sevgili Miley Cyrus arkadaşlığı bitti nick jonas arasını açtı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.