LGBT

LGBT veya GLBT ya da LGBTQ+ 1990'larda LGB kısaltmasından sonra ortaya çıktı ve 1980'lerin ortaları ile sonlarından itibaren gey sözcüğü yerine kullanılarak LGBT topluluğunu temsil etmeye başladı. Birçok aktivist, gey topluluğu kullanımının eksik bir tanımlama olduğunu düşünerek LGBT topluluğu kullanımına geçti.

İBB’nin desteklediği İstanbul Film Festivali’nde LGBT propagandası!
Rusya'dan tarihi karar! Resmen terör listesine dahil edildi... Macaristan Başbakanı Orban'dan AB'ye 'LGBT fonu' tepkisi!
Yüksek mahkemeden karar: LGBT faaliyetleri yasaklandı LGBT’liler için daire başkanlığı kuran Tunç Soyer'e AK Parti'den tepki LGBT'li yazardan akıldışı çağrı! Merdiven altı kliniklerde cinsiyet değiştirme ameliyatları! "18 yaşından küçüklere cinsiyet baskılayıcı hormonlar kullanılabilir" Dünya Bankası eşcinsellik karşıtı yasa çıkaran Uganda'ya parayı kesti "Çocukların cinsiyet değiştirmesini ülke genelinde yasaklayacağım" Amerikalı siyasetçi Wesley Hunt, LGBT terörüne ateş püskürdü "Atatürkçüyüm diye LGBT'nin yaptıklarını korumak zorunda değilim" Sapkınları kamera karşısına geçirip LGBT terörüne destek verdiler! Eşcinsel evliliklere yeşil ışık yaktı ''LGBT'den daha büyük tehlike!'' Yalanları böyle ortaya çıktı... İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Hanifi Zengin'den LGBT'lilere ayar! Türk polisine HDP'li Özgül Saki'den alçak hakaret! Mimar Sinan'da izinsiz 'LGBT gösterisine' güvenlik müdahale etti! Sözde öğretmen, çocukları LGBT sapkınlığına alet etti! İzmir ve Ankara Barosu'nda LGBT dayatması! Ödülünü LGBT'lilere ithaf etmişti! Melike Şahin'e şok ABD İstanbul Başkonsolosluğu'nda skandal! Mustafa Destici: Vakit kaybetmeden kurultay sürecimizi başlatacağız Sapkın LGBT teröründe yeni skandal! Askerleri alet ettiler... "2 erkek, 2 kadın bir araya gelmiş aileyiz diyor. Hadi oradan!" Cinsiyet değişikliğine karşı teklif! Yasaklansın önerisi "Bu tercihtir devletin de bir şey söyleme hakkı yoktur" CHP LGBT'liler için 'merkez' kurdu LGBT destekçisi Almanya’ya tepki Katar’ın dini hassasiyetine ‘Rezalet’ dedi