İncil

İncil, İsa'nın yaşamını, öğretilerini, ölümünü ve dirilişini anlatan her bir biyografidir. Matta, Markos, Luka ve Yuhanna tarafından kaleme alınmış olan ve yazarlarının adlarıyla anılan dört incil, Yeni Ahit'in ilk dört bölümünü teşkil eder.

İstanbul'da düzenlenen operasyonda 1100 yıllık İncil ele geçirildi!
650 yıllık İncil'i 3 milyon dolara satacaklardı İncil hangi dilde yazılmıştır? Kur'an'dan önceki kutsal kitapları dili nedir?
Gaziantep'te ele geçirildi! Nevşin Mengü çam üstüne çam devirdi "Trump en son geçen yıl gelmişti" Çinliler Kur'an-ı Kerim'i değiştiriyor iddiası! 1000 yıllık iki İncil ele geçirildi Celal Şengör'den Livaneli'ye ilginç titrli yanıt! Tarsus'taki kazıda ne bulunduğu nihayet açıklandı! En çok okunan kitap Kur'an-ı Kerim! Ceylan derisine altın işlemeli incil ele geçirildi Uludere'de bulunan Barnabas İncili şimdi nerede? 20 Ocakta dünyanın sonu mu gelecek? Aksaray'da bir otomobilde tarihi İncil ele... Aksaray'da tarihi İncil ele geçirildi! Roma döneminde yazılmış 10 İncil ele... Bizans dönemine ait İncil'i yurt dışına... Yahudilerin bizi şaşırtan gelenekleri... İsrail'de bulunan 2000 yıllık belgeler Vatikan'ı...