Halil Umut Meler

1986 yılında dünyaya gelen hakem Halil Umut Meler İzmir Selçuk’ta dünyaya gelmiştir. Aslen Makedon göçmeni olduğunu belirten Halil Umut Meler evlidir eşi ise İzmir Selçuk’ludur. Ailesi Selçuk’ta yaşamaktadırKütahya Dumlupınar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümünden mezun olmuştur.

Bu dönemde hakem olarak görev yapmaya başlamıştır. Okul bittikten sonra İzmir’e dönmüş ve İzmir’de il hakemliği yapmıştır. Ardından 2013 senesinde Ulusal kategoriye yükselmiştir. Babası uzun süre kulüp yöneticisi olarak spor camiasında yer almıştır.

Halil Umut Meler'in Avrupa Şampiyonası'nda alacağı ücret belli oldu
UEFA açıkladı! Halil Umut Meler EURO 2024'te düdük çalacak Halil Umut Meler'e Süper Lig'de görev
Süper Lig'de haftanın hakemleri belli oldu! Halil Umut Meler sürprizi "Fenerbahçe'ye kırmızı kart verilmedi! Attıkları golde de faul var" Süper Lig'de haftanın hakemleri açıklandı! Dev derbiyi o yönetecek "Halil Umut Meler Galatasaray maçına çıkmak istemedi ama ikna ettiler" Süper Lig'de 29. haftanın hakemleri açıklandı Halil Umut Meler'e Avrupa Ligi'nde kritik maç "Beşiktaş'ın net penaltısını yediler! Cenk Tosun'u topaç gibi çevirdi" Ahmet Çakar'dan hakem Halil Umut Meler'e yaylım ateşi! Beşiktaş'tan derbi öncesi Halil Umut Meler açıklaması! Beşiktaş - Galatasaray derbisinin hakemi belli oldu Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davası ertelendi Halil Umut Meler'i yumruklayan Faruk Koca: "Hatamın bedelini ödedim" İstanbulspor ile Konyaspor yenişemedi Haftanın hakemleri açıklandı! Halil Umut Meler geri dönüyor Halil Umut Meler'e yumruk atan Faruk Koca hakim karşısına çıktı! Hakem Halil Umut Meler'e yumruklu saldırı davası bugün başlıyor Faruk Koca tahliye edildikten sonra ilk kez konuştu! Halil Umut Meler'e yumruk atan Faruk Koca tahliye edildi! 'MAÇTA YURT DIŞI KAYNAKLI SİYASİ BİR OPERASYON VAR!' İşte Emre Belözoğlu'nun Halil Umut Meler'e sarıldığı anlar Halil Umut Meler'in "provokatör" iddiasına Belözoğlu'ndan yanıt! Halil Umut Meler'den Emre Belözoğlu için çarpıcı sözler RTÜK'ten spor programları için karar Halil Umut Meler saldırısını adli tıp tescil etti "Halil Umut Meler'i sakın derbiye vermeyin" Metiner, cezaevindeki Faruk Koca ile görüştü! Çarpıcı ifadeler... Ali Koç ve kulüp başkanlarından Meler'e geçmiş olsun ziyareti