MHK'nin yaptığı skandal ortaya çıktı! "Rezalet anlaşılınca sonradan düzeltme yaptılar"

Gaziantep FK - Hatayspor mücadelesindeki hakemi yönetimi, gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Halil Umut Meler ve VAR'daki Alper Ulusoy'un kararları tartışılırken, MHK'nin yaptığı skandal ortaya çıktı.

Türkiye gazetesi yazarı Ömer Faruk Ünal, Gaziantep FK - Hatayspor maçında konuk ekibin itiraz ettiği penaltı pozisyonuyla ilgili Merkez Hakem Kurulu'nda yaşananları yazdı.

Ömer Faruk Ünal, "Hatayspor lehine elle oynama penaltı pozisyonu "hakem / gözlemci değerlendirme anketine" konulmadı. Rezalet anlaşılınca sonradan ankete eklendi." dedi.

İşte Ömer Faruk Ünal'ın satırları:

"EURO 2024'e gidecek olan hakem ekibimiz; geçen hafta Gaziantep FK - Hatayspor maçında dillere destan bir hata yaptı. (Halil Umut Meler / Alper Ulusoy)

1) Gaziantep FK lehine olmayan faulü; hakem Halil Umut Meler ceza sahası dışında verdi, sonra da içeri taşıdı.

2) Hatayspor lehine açık ara herkesin penaltı dediği elle oynamayı sahada vermediler, VAR da görmezden geldi.

3) Ertesi gün bu çok önemli Hatayspor lehine elle oynama penaltı pozisyonu "hakem / gözlemci değerlendirme anketine" konulmadı.

4) Rezalet anlaşılınca sonradan ankete eklendi. Bu anket sonuçlarını açıklayın, öğrenelim. Buna mâni olanlar bilinmeli... Bu kadar hata üst üste, zincirleme olmaz. Bu iş; vicdanlarda asla kabul görmemiştir."

MHK'nin yaptığı skandal ortaya çıktı! "Rezalet anlaşılınca sonradan düzeltme yaptılar" ile ilgili etiketler Halil Umut Meler hakem MHK