Haliç Kongre Merkezi

Haliç Kongre Merkezi; 102 bin metrekarelik alan üzerine konumlandırıldı. Dört ana binadan oluşan Haliç Kongre Merkezi, 30 bin kişi kapasitelidir. Haliç Kongre Merkezi’nde; salonları, oditoryumları, fuayeleri ve açık alanları ile kongreler, toplantılar, ürün lansmanları, fuarlar, sergiler, kokteyller, gala yemekleri, düğün seremonileri, film galaları, showlar, kültür ve sanat etkinlikleri yapılabilir.

Toplantı salonları: 16 bin metrekarelik açık ve kapalı alana kuruludur. Bu salonların kapasiteleri 219 ile 3008 kişi arasındadır. Fuaye ve galeri alanları ise 9721 metrekare alan üzerine kurulu olup, 50 ile 850 kişi arasında kapasiteye sahiptir. Toplam 21 adet oda vardır.

"15 Ocak'ta seçim startını vereceğiz, sahaya ineceğiz"
AK Parti 28 şehrin Belediye Başkan adayını bugün duyuracak! "Öyle bir kazanacağız ki, hiç kimse kaybetmeyecek"
Arda Turan'dan bomba: Guardiola’nın Barcelona’ya getirdiğini Galatasaray’a... İstanbul'da İftar Yapabileceğiniz En İyi 5 Mekan Fast ile EFT'nin farkı nedir? Fast ile para göndermek ücretli mi? Erdoğan - Putin görüşmesi sona erdi! Erdoğan Fatih'te bozacıya gitti! 24. TÜRSAB Genel Kurulu başladı! Emine Erdoğan dünyadaki kaosun sebebini açıkladı İstanbul Barosu başkanını seçiyor! Çukur'un gala gecesine damga vuran olay! / ÖZEL Çukur'dan sezon finalinde büyük sürpriz! Nouman Ali Khan yeniden Türkiye'ye geliyor... /... Yüzyılın dahi girişimcisi Elon Musk, Türkiye’ye... Erdoğan: Akan her damla kanın hesabını o...