Hakan Baş

Lise ve üniversite yıllarında aynı zamanda profesyonel olarak yüzme sporu yapmış, eski rekortmen milli yüzücüdür. Fenerbahçe ve milli takım adına birçok müsabakaya katılmıştır.

Cornell Üniversitesi’nde aldığı Ekonomi lisansının ardından New York’ta Bank of America’da iki yıl, İstanbul’da Raymond James’te bir yıl boyunca yatırım bankacılığı alanında görev almıştır. Yale Üniversitesi’nde tamamladığı MBA yüksek lisansının ardından 2010’da Türkiye’ye dönen Hakan Baş, bir süreliğine Garanti Bankası Stratejik Planlama departmanında Başkan Yardımcılığı görevini üstlenmiştir.

Yale Üniversitesi’ndeki eğitimi sırasında aldığı ‘İş Planlama’ ve ‘Girişim Sermayesi’ derslerinde üstün başarılar elde etmiş ve bu yönde olan ilgisini keşfetmiş olan Baş, asıl hedefi olan girişimcilik serüvenine ise Garanti Bankası’nda bulunduğu sürede adımını atmıştır. İş dünyasında yatırım bankacılığı yaptığı sürede elde ettiği deneyim ve bilgi birikimini de kullanarak Sidar Şahin’le birlikte Ekim 2010’da Peak Games adlı sosyal oyun şirketini kurmuştur. Peak Games, şu an dünyanın 3. en büyük sosyal oyun şirketi konumundadır.

Hakan Baş ile evliliğin eşiğinden dönen Bensu Soral ile Edis'in samimi dansı düğüne damga vurdu
Boşanmaktan vazgeçen Bensu Soral ile Hakan Baş ayrı geçen günlerin acısını çıkarıyor Hakan Baş ile evliliğinde sorunlar yaşayan Bensu Soral'ın psikolojisi bozuldu
Boşandıkları konuşuluyordu... Bensu Soral'dan Hakan Baş ile ilgili yeni açıklama Bensu Soral ile Hakan Baş boşandı mı? Ünlü çift cephesinden ilk açıklama Ünlü çift sessiz sedasız boşandı! Simge İnce ile görüntülenen Hakan Baş'a eşi Bensu Soral'dan olay gönderme 'Evliliğimizde hassas bir süreçteyiz' diyen Bensu Soral ve Hakan Baş kararını verdi Mina Ceran'dan sonra Hakan Baş da sessizliğini bozdu! Bensu Soral ise sessizliğini koruyor... Bensu Soral'ın eşi Hakan Baş ile yasak aşk mı yaşıyor? Mina Ceran sessizliğini bozdu Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğindeki sarsıntının nedeni ortaya çıktı! Sevgilisine villa tuttu! Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğindeki krizin nedeni ihanet mi? İddialara jet yanıt Bensu Soral ile Hakan Baş'ın 3 yıllık evliliğinde neler oluyor? Ünlü oyuncu Bensu Soral ile Hakan Baş'ın evliliğinde büyük kriz! Evlerini ayırdılar Bensu Soral hamile mi? Ne paylaşımı yaptı? Bensu Soral'dan romantik kutlama! İlk kez Harbiye'de konser verdi! Bensu Soral'ın bebek hayaline "Koton" engeli! Yeni şarkısını Hande Erçel için yazdı! Bensu Soral'dan küvet pozu! Taze gelin Bensu Soral'dan ilginç itiraf! Bensu Soral, Hakan Baş ile evlendi! Bensu Soral'ın nişanlısı Hakan Baş kimdir? Bensu Soral ve Hakan Baş'ın öpüşme görüntüleri! Ünlü oyuncunun 'tuvalet' korkusu! Bensu Soral'dan evlilik yolunda ilk adım! Bensu Soral neden hastanelik oldu? Hande Soral ve İsmail Demirci bu akşam... Bensu Soral ile Hakan Baş ne zaman evleniyor? Hakan Baş ve Bensu Soral evleniyor!