Fırat Aydınus

Fırat Aydınus, Türkiye Futbol Federasyonuna bağlı olarak Süper Lig'de görev yapmaktadır.

Hakemliğe 1996 yılında başlamıştır. İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği bölümünden mezundur. UEFA'nın Cüneyt Çakır ile birlikte Avrupa Kupalarında en çok maç verdiği Türk hakemdir.

FIFA hakemliği için 2014 yılında yapılan YoYo testlerini geçemeyen Aydınus listeden çıkartılmıştır. 2015-16 sezonu öncesi Türkiye Futbol Federasyonu Aydınus'un da aralarında bulunduğu 9 hakem ile ilk kez profesyonel sözleşme imzaladı.

"Alper Gezeravcı uzaydan gördü, bizim hakemler penaltıyı göremedi"
İşte Süper Kupa maçını yönetecek hakem Fırat Aydınus'tan canlı yayında şok itiraf
TV 8,5'tan ayrılan Rıdvan Dilmen'in yeni adresi belli oldu! Tecrübeli hakem son maçına çıktı! Süper Lig'de oynanacak Galatasaray - Adana Demirspor maçının VAR hakemi Fırat Aydınus Hakemler neden tasfiye edildi... MHK Başkanı tartışmalar üzerine açıklama yaptı Bunlara bir daha maç yok! MHK 13 hakemi listeden çıkardı Haftanın maçını Mete Kalkavan yönetecek Trabzonspor kollanıyor mu? Fırat Aydınus'un kararı tartışma başlattı 20. haftanın hakemleri açıklandı "Fenerbahçe'yi maça ortak etmek için elinden geleni yaptı" Fenerbahçe-Beşiktaş kapışmasında 4 gol var kazanan yok... Siyah-Beyazlılar Kadıköy'den yine çıktı Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini Fırat Aydınus yönetecek MHK'de yeni yapı; Cüneyt Çakır başkan, Fırat Aydınus yardımcısı... Fırat Aydınus hangi takımlı? GS BJK derbisinin hakemi... Süper Lig'de 5. haftanın hakemleri açıklandı Fırat Aydınus bırakmadı, bu sezon da düdük çalacak "Fazla heveslenmesin kimse" Fırat Aydınus'un yerine yeni isim! Kritik maçta hakem değişti Süper Lig'de 21. haftanın hakemleri açıklandı Peki, sen eski hakem ya da topçu musun? Süper Lig'de 16. haftanın hakemleri açıklandı Fırat Aydınus geri dönüyor Fırat Aydınus'un cezası belli oldu MHK savunmasını istedi, ağır ceza yolda! Bu işi UEFA'ya, FIFA'ya, AIHM'e kadar götüreceğiz Penaltıyı 'VAR' mı Tolga mı iptal ettirdi? Süper Lig'de 19. haftanın hakemleri belli oldu! Fırat Aydınus kimdir? Kaç yaşında? Nereli?