Marius Sumudica'dan Fırat Aydınus'a öpücük!

Malatya ekibinin forveti Kubilay Kanatsızkuş kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken Bordo-Mavili stoper Hüseyin Türkmen'le girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Sarı-Siyahlılar bu pozisyonda faul ve kırmızı kart beklerken Fırat Aydınus "oyna devam" dedi. Bu kararın ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, kenardan hakeme öpücük göndererek ilginç bir protestoya imza attı. Sumudica'nın öpücüğü beIN Sports maç yayınına yansıdı...

Süper Lig'de 9 maçtır kazanamayan ve ilk yarıyı 15 puanla son sırada tamamlayan Yeni Malatyaspor, 20. haftada Trabzonspor deplasmanında... Fırat Aydınus'un yönettiği maçın 15. dakikasında ilginç bir an yaşandı.

Malatya ekibinin forveti Kubilay Kanatsızkuş kaleciyle karşı karşıya kalmak üzereyken Bordo-Mavili stoper Hüseyin Türkmen'le girdiği ikili mücadelede yerde kaldı. Sarı-Siyahlılar bu pozisyonda faul ve kırmızı kart beklerken Fırat Aydınus "oyna devam" dedi.

Bu kararın ardından Yeni Malatyaspor Teknik Direktörü Marius Sumudica, kenardan hakeme öpücük göndererek ilginç bir protestoya imza attı. Sumudica'nın öpücüğü beIN Sports maç yayınına yansıdı...

BAŞKAN VE VİSCA MAÇTA

Trabzonspor’un Medipol Başakşehir’den transfer ettiği ve bugün resmi sözleşme imzaladığı futbolcu Edin Visca karşılaşmayı tribünlerden takip etti. 48'inci Olağan Seçimli Divan Genel Kurulu ve Edin Visca’nın imza töreni için kente gelen Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu da, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte karşılaşmayı takip etti.

NWAKAEME DÖNDÜ

Trabzonspor’da Türkiye Kupası 5'inci Tur karşılaimasında ligde daha az forma giyen isimlere şans veren teknik direktör Abdullah Avcı, bu akşamki karşılaşmada eski kadrosunu büyük oranda yeniden sahaya sürdü.

Marius Sumudica'dan Fırat Aydınus'a öpücük!

YENİ MALATYASPOR'U COVİD-19 VURDU

Yeni Malatyaspor cephesinde yaşanan son dakika gelişmesiyle kadrodaki eksik oyuncu sayısı yükseldi. Maça dakikalar kala Adem Büyük'ün üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle karşılaimanın kadrosundan çıkartıldığı açıklandı.

Ayrıca  ailevi sebepler dolayısıyla ülkesinde bulunan Ndong da Trabzonspor maçının kadrosunda yer almadı. Ayrıca Afrika Uluslar Kupası’nda ülkelerinin milli formasını giyen Tetteh ile Haddadi, sakatlığı bulunan Wallace ve Buğra da Trabzonspor karşılaşmasında formasından uzak kaldı. Öte yandan Öznür Kablo Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek de koronavirüse yakalandığı için takımının yanında olamadı. 

Marius Sumudica'dan Fırat Aydınus'a öpücük! ile ilgili etiketler Yeni Malatyaspor Trabzonspor Marius Sumudica
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.