Emiliano Sala

Emiliano Raúl Sala Taffarel, santrafor mevkinde forma giyen Arjantinli futbolcu. İngiltere Premier League ekiplerinden Cardiff City'de forma giymektedir. Profesyonel kariyerine 2012 yılında Bordeaux kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Orléans, Niort, Caen ve Nantes kulüplerinde oynadı.

Emiliano Sala'nın son ses kaydı ortaya çıktı! Ölümden saniyeler önce yürek burkan sözler...
Rakibin ölen futbolcusuna küfür etmişlerdi! Teknik direktör sert tepki gösterdi... Emiliano Sala göz göre göre ölüme uçmuş
Emiliano Sala'nın ölümüyle ilgili şoke eden rapor! FIFA'dan Sala'nın bonservisine dair açıklama! Emiliano Sala'nın ölümüyle ilgili büyük şüphe! Emiliano Sala'nın belgeseli çekildi! O detay... Emilliano Sala’dan sonra babasından da kötü haber! Sala'nın babasının kalbi evlat acısına dayanmadı! Sala'nın ölümüyle ilgili büyük skandal! Sala'nın bonservisi konusunda hangi taraf haklı? Emiliano Sala'nın bonservisi kriz yarattı! İşte Sala'nın öldüğü uçak kazasıyla ilgili rapor! Cardiff, Sala'nın bonservisini ödemek istemiyor! Emiliano Sala son yolculuğuna uğurlandı! Cardiff, Sala'nın parasını ödeyecek mi? Emiliano Sala'nın boğulmadığı ortaya çıktı! Emiliano Sala'nın cansız bedenine ulaşıldı... Nantes, Emiliano Sala'nın bonservisini istedi! Emiliano Sala'nın uçağı bu halde bulundu... Emiliano Sala'nın uçağı bulundu... Emiliano Sala için ödemeye devam!