Emiliano Sala'nın bonservisi kriz yarattı!

Nantes'tan, Cardiff City'ye transfer olan ancak yeni takımına gitmek üzere bindiği uçağın düşmesi sonrasında hayatını kaybeden Sala'nın bonservis krizi büyüyor. Nantes kulübü bonservisin ilk taksitinin ödenmemesi gerekçesiyle FIFA'ya başvurdu.

Nantes'tan Cardiff City'e 17 milyon euro karşılığında transfer olan Emiliano Sala, yeni takımına gitmek için bindiği uçağın Manş Denizi'ne düşmesi sonucu hayatını kaybetmişti.

Arjantinli golcünün cesedine dahi ulaşılamadan başlayan bonservis tartışması ise bugün farklı bir boyut kazandı. Cardiff kulübünün 6 milyon euroluk ilk taksiti ödememesi üzerine Nantes yönetimi konuyu hukuki boyuta taşıdı.

Dünyaca ünlü haber ajansı AFP'nin edindiği bilgilere göre Ligue 1 ekibi, Cardiff'i FIFA'ya şikayet etti. Dünya futbolunun patronunun konuyla ilgili nasıl bir karar alacağı ise merakla bekleniyor.

Emiliano Sala'nın bonservisi kriz yarattı! ile ilgili etiketler FIFA Emiliano Sala
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.