e-Devlet

e-Devlet, ya da resmi adıyla e-Devlet Kapısı devlet hizmetlerinin kullanıcı ihtiyaçları göz önüne alınarak elektronik ortamda, güvenli, kesintisiz ve hızlı olarak ortak bir nokta üzerinden vatandaşa doğru bilgiye ulaştırılmasını amaçlayan web tabanlı bir sistemdir.

E-Devlet şifresi nasıl alınır?
Tüm çalışanların merak ettiği emeklilik hesaplama e-Devlet'e yüklendi Emeklilerin ek zammı e-Devlet'e ne zaman yansıyacak?
e-Devlet'te çekilmeyi bekleyen milyonlarca liranız olabilir! Seçim süreci başladı: Seçmen listeleri muhtarlıklara asıldı e-Devlet'te birikmiş binlerce liranız olabilir! Yurtdışından getirilen telefonlara yeni düzenleme! İkinci el otomobil ve emlak satışlarından yeni dönem bugün başladı Kullanılmayan cep telefonlar için yeni karar İkametgah belgesi nasıl alınır? e-Devlet ikametgah belgesi ekranı! 4A hizmet dökümü nasıl alınır? e-Devlet 4A hizmet dökümü ekranı e-Haciz nedir, nasıl ve nereden kaldırılır? E-DEVLET KIRTASİYE YARDIMI! Kırtasiye Yardım başvurusu nasıl yapılır? Çocuklu ailelere 1.300 TL! e-Devlet'ten başvuranlara çocuk yardımı! Evde bakım maaşı 2023! Evde bakım maaşı yattı mı, ne kadar oldu? e-Devlet evlilik ödeneğini kimler alacak, nasıl alınır? e-Devlet'te veriler mi çalındı? Beklenen açıklama geldi... 10 günden fazla çalışana artık zorunlu! e-Devlet'te emekli maaşı taşıma nasıl yapılır? Araç muayenesinde E-rapor dönemi Askerlik işlemleri artık e-Devlet üzerinden yapılabilecek Depremzedelerin adres işlemlerine ilişkin duyuru Sahte e-Devlet sitelerine dikkat: İşte dolandırıcıların yeni yöntemi "Emekli olabilir" belgesi e-Devlet'ten alınacak EYT'de prim gününe takılanlar emekli olamıyor E-Devlet'te EYT için yeni düzenleme Bedelli askerlik sevk belgesi nasıl alınır 2023? e-Devlet'te 'veri sızıntısı' oldu mu? Askerlik sevk belgesi nasıl alınır 2023? Kimliğinizi bulamıyorsanız, e-Devlet’ten başvuru yapın!