Deha Bilimlier

Amatör olarak sürdürdüğü müzik kariyerini 2008 yılında çıkardığı 5555 adlı single çalışmasıyla sonlandırdı ve profesyonel müzik kariyerine adım attı.

2013 yılında ilk albümü olan "Mutasyon"u piyasaya süren Deha Bilimlier, çıkardığı albüm ile müzik dünyasında adını duyurmaya başladı. Çıkardığı albüm oldukça iyi eleştiriler aldı.

Deha Bilimlier, 2016 yılında çıkardığı "Kalben" adlı albümüyle de tanınan bir isim oldu.

Puhu TV üzerinde yayınlanan internet dizisi Fi'de yer aldı. Dizide rol gereği klip çeken Deha Bilimlier'e, Serenay Sarıkaya eşlik etti.

Şarkıcı Deha Bilimlier'in babası hayatını kaybetti
Gülşah Saraçoğlu'ndan eski dostu Demet Akalın'a zehir zemberek sözler Modacı Gülşah Saraçoğlu dudaklarına estetik mi yaptırdı? Konuşmakta güçlük çekti
Modacı Gülşah Saraçoğlu'nun yeni tarzı 'Zeytinyağlı Pırasa'ya benzetildi! Yasak aşk iddiaları sonrasında Aslı Bilimlier'den bir şans daha! Boşanmaktan vazgeçti... 'Yuva yıkan' kadın olarak gösterilen Gülşah Saraçoğlu: 'Neden beni suçluyorsunuz!' Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk yaşadığı iddia edilen Deha Bilimlier'i eşi Aslı Bilimlier evden kovdu Demet Akalın'dan ortalığı karıştıran Deha Bilimlier itirafı! Deha kimdir? Deha Bilimlier eşi Aslı Bilimlier kimdir, Gülşah Saraçoğlu ile aldattı mı? Aslı Bilimlier ile evli olan Deha Bilimlier, Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk mı yaşıyor? Deha Bilimlier kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?