Şarkıcı Deha Bilimlier'in babası Şevket Bilimlier hayatını kaybetti

2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye adlı yarışma programıyla şöhrete kavuşan şarkıcı Deha Bilimlier aldığı acı haberle sarsıldı. 40 yaşındaki evli ve 3 çocuk babası Deha Bilimlier'in babası Şevket Bilimlier vefat etti.

Avukat Aslı Bilimlier ile evliliğinden 3 çocuğu bulunan ve bir dönem adı ünlü modacı Gülşah Saraçoğlu ile yasak aşk dedikodularına karışan 40 yaşındaki yaşındaki müzisyen Deha Bilimlier büyük bir acı yaşadı. Deha Bilimlier'in babası hayatını kaybetti.

ACI HABERİ SOSYAL MEDYA HESABINDAN DUYURDU


Pop müziğin ünlü isimlerinde Deha Bilimler, babasının vefatını sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu. ''Canım babam Şevket Bilimlier'i kaybetmenin üzüntüsü içindeyiz'' diyen şarkıcı, babasının cenaze töreni bilgilerini de paylaştı.

Şarkıcı Deha Bilimlier'in babası Şevket Bilimlier hayatını kaybetti

Deha Bilimlier'in babası Şevket Bilimlier bugün ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından İzmir'de son yolculuğuna uğurlanacak.

 

 

Şarkıcı Deha Bilimlier'in babası Şevket Bilimlier hayatını kaybetti ile ilgili etiketler Deha Bilimlier cenaze ölüm vefat
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.