Cem Küçük

Cem Küçük, 1978 senesinde Zonguldak’ta dünyaya geldi.

İlk ve ortaöğrenimini Zonguldak’ta tamamlayan Küçük, İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü’nden mezun oldu.

Yazarlığa 2012 senesinde Yeni Şafak’ta başlayan Cem Küçük, Televizyon hayatına ise TVNET ile başladı.

Köşe yazarlığının yanı sıra kitap çevirileri de yapmaktadır.

Yeni Şafak’tan ayrıldıktan sonra Star Gazetesi’nde yazmaya başladı ve 24 TV’de Ersoy Dede ile birlikte program yaptı.

Adalet ve Kalkınma Partisi muhaliflerine karşı sert çıkışlarıyla bilinmektedir.

Şimdilerde TGRT haber kanalında program ve Türkiye Gazetesi’nde yazarlık yapmaktadır.

Cem Küçük, katıldığı bir televizyon programında Mavi Marmara Şehid ve Gazilerine “manyak” ifadesini kullanmıştı. Bu saçma ve provokasyon kokan sözlerine on binlerce insan sosyal medya üzerinden tepki göstermiş ve Küçük’e haddini bildirmişti.

Beşiktaş kulübü, 'Hükümet isterse Beşiktaş mı kalır ortada' diye konuşan Cem Küçük'e cevap verdi
AK-47'nin kalaşnikof olduğunu bilmeyen Cem Küçük'e eleştiri yağdı Cem Küçük: Avrupa'da 1 ekmek 2 euro; biz 30 liraya ekmek mi satıyoruz?
Cem Küçük iktidar medyasından kaçmaya mı çalışıyor? Önce FETÖ, şimdi onlar! TRT'nin "Mahrem"ini İhlascılar da hedef aldı! Bakan Soylu, Cem Küçük'e 'Sedat Peker' mesajı mı attı? Erdoğan'dan Bülent Arınç ve Cem Küçük'e ağır sözler! "Kavala ve Altan'ı bırakın!" Cem Küçük'ten Ensar Vakfı'na salvolar İsmail Saymaz: Düğün yapacağız, gönder alacağımı! Polis, Rasim Ozan Kütahyalı'nın peşine düştü! Nagehan Alçı'dan, Cem Küçük'e zor soru! Nevzat Çiçek'ten dikkat çeken Cem Küçük mesajı! Cem Küçük: Adnan Oktar hocamız!... Adnan Oktar'dan Cem Küçük'e övgüler! Adnan Oktar ile Cem Küçük'ten karşılıklı övgüler! Cem Küçük ve Fuat Uğur hesaplarını kapattı... "Tedavi görürsen senden tazminat almayabilirim!" Cem Küçük, Doğan Medya Grubu'nun yeni patronu... "Artık Cem Küçük ve Fuat Uğur'un FETÖ’ye... FETÖ yeni "Ogün Samast"lar mı hazırlıyor? Cem... Sözcü davasına Cem Küçük'ün "komik" sözü damga... Amerikalı Mücahid'in paralı tetikçileri küçük... Cem Küçük ve Fuat Uğur SuperHaber'in sahibi... İşte Ahmet Taşgetiren'in sansürlenen köşe... Spikerin dili sürçtü, Cem Küçük anında saldırıya... Cumhurbaşkanı ile aynı fotoğraf karesine... Onu kastedip kastetmediğini kendisine sordun mu... Ahmet Hakan'dan Cem Küçük'e 'racon' mesajı! Soner Yalçın, Hakan Şükür ile konuşmasını...