Brad Pitt

William Bradley Pitt, Amerikalı oyuncu ve film yapımcısı. Missouri Üniversitesi'nin gazetecilik bölümünden mezun olmasına kısa süre kala, uzun süredir aklında olan aktörlük kariyerini başlatmak için ailesine Pasadena'daki bir Güzel Sanatlar Akademisi'ne devam edeceğini söyleyerek Hollywood'a gitti.

Angelina Jolie'den şoke eden iddia: Brad Pitt beni soydu
Brad Pitt hayranlığı başına dert açtı! 170 bin euro dolandırıldı 58'lik Brad Pitt yakışıklılığından hiçbir şey kaybetmiyor! Kırmızı halı pozları göz kamaştırdı
Brad Pitt'in gala kıyafeti hayranları tarafından rüküş bulundu Ayırt etmek imkansız! Ünlüler ve dublörleri Gala kombini beğenilmedi! Yakışıklı aktör Brad Pitt etek giydi Angelina Jolie kızı Shiloh ile gittiği Maneskin konserinde eğlenceli anlar yaşadı Dünyaca ünlü oyuncu Prat Pitt 'Prosopagnozi' hastası olduğunu açıkladı! Prosopagnozi nedir? Brad Pitt'in GQ dergisine verdiği pozlara yapılan photoshop Hülya Avşar'ı aratmadı! Angelina Jolie'den Brad Pitt'e büyük şok! Angelina Jolie'den Brad Pitt açıklaması: Güvenliğimizden endişe ettim! Bomba aşk iddiası! Brad Pitt ve Andra Day arasında neler oluyor? Kuliste yakınlaşma... Brad Pitt tekerlekli sandalyeyle görüntülendi Ünlü aktör Karayipler'de tatilde... 'Evlilik vaadiyle beni kandırdı' diyen kadın Brad Pitt’e dava açtı! Brad Pitt ve Jennifer Aniston aynı projede buluştu! Brad Pitt'ten Angelina Jolie'yi üzecek hareket Brad Pitt'in 27 yaşındaki sevgilisi 68 yaşındaki adamla evli çıktı! Angelina Jolie Brad Pitt'in yeni aşkı konusunda endişeli! Brad Pitt'in 29 yaş küçük model sevgilisi! Brad Pitt tekrardan Angelina Jolie'nin evinde görüntülendi! Brad Pitt, Angelina Jolie’nin evinde görüntülendi! Brad Pitt doktor kılığına girip Trump'la dalga geçti Brad Pitt ile Jennifer Aniston evleniyor mu? 2020 Oscar'ları kim kazandı? En iyi oyuncu, film Yeniden aşk mı yaşıyorlar? Yıllar sonra gelen Matrix itirafı... Brad Pitt ve Jennifer Aniston aynı karede! Brad Pitt ve Jennifer Aniston neden ayrıldı? Hollywood'u sallayan iddia!