Bir Küçük Gün Işığı

Bir Küçük Gün Işığı dizisi oyuncuları arasında Seray Kaya, Berk Oktay, Tuğçe Açıkgöz, Azra Aksu, Esra Dermancıoğlu ve Şeyma Korkmaz yer alıyor. Pazartesi akşamları ATV'de yayınlanan Bir Küçük Gün Işığı Konusu Nedir?

BİR KÜÇÜK GÜN IŞIĞI KONUSU?

Senaryosunu Özgür Evren Heptürk'ün kaleme aldığı yönetmen koltuğunda ise Emre Kabakuşak'ın oturduğu dizi, tüm ezberleri bozarak her şeye yeniden başlamak zorunda kalan Elif'in karanlıktan gün ışığına çıkma hikayesini konu alıyor. 10 yıldır bir yalanın içinde yaşayan Elif'in hayatı bir haberle alt üst olur. Çaresiz genç kadının yolu zengin iş adamı Fırat ile beklenmedik bir şekilde kesiştiğinde ise her şey daha da karışır. Yürekleri ısıtan anlatımı ve kalplere dokunan hikayesi ile "Bir Küçük Gün Işığı" Eylül'de atv'de.

Bilemezsin, belki de en büyük hediyedir dayanamayacağını sandığın acılar…

Bir Küçük Gün Işığı dizisi izleyicilere veda etti!
Bir Küçük Gün Işığı 18. Bölüm izle Bir Küçük Gün Işığı Dizisinden Sürpriz Haber Geldi!
Bir Küçük Gün Işığı yeni bölüm izle! Bir Küçük Gün Işığı 14. bölüm Full izle Bir Küçük Gün Işığı 11.Bölümde neler olacak? Bir Küçük Gün Işığı Dizisi O Sahneyle İzleyici Şaşırttı! Akılalmaz Detay... Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Sürpriz İtiraf Geldi! Seyirci Bunu Beklemiyordu Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Güneş ve Elif Sahnesi Gözleri Doldurdu! Bir Küçük Gün Işığı şarkısını kim söylüyor, Bir Küçük Gün Işığı | Söyle Yüreğim sözleri Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Erken Ayrılık! Başrol Oyuncusu 5 Bölüm Dayanabildi! Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Ümran'ın Korkunç Sırrı Ortaya Çıktı! Bir Küçük Gün Işığı Dizisinde Gerçekleri Öğrenen Fırat Ne Yapacak? Bir Küçük Gün Işığı hangi günler yayınlanıyor? Saat kaçta başlıyor? Bir Küçük Gün Işığı Elif kimdir? Seray Kaya Kaç Yaşında, Hangi Dizilerde Oynadı? Bir Küçük Gün Işığı nerede çekiliyor? Bir Küçük Gün Işığı dizisi hangi şehirde çekiliyor? Hayatını kaybeden oyuncu Süreyya Gürsel Evren'in son görüntüleri ortaya çıktı Bir Küçük Gün Işığı dizisinin Elif'i Seray Kaya kimdir? Seray Kaya nereli, kaç yaşında, dizileri.. atv’nin yeni dizisi “Bir Küçük Gün Işığı” yayın tarihi belli oldu! Seray Kaya'nın 'Bir Küçük Gün Işığı' dizisindeki partneri Berk Oktay oldu