Ayla Çelik

Müzikle tanışmasının ilk zamanlarında Melih Kibar ile beraber çalışmış ve profesyonel olarak başlamış bazı reklamların müziklerini seslendirmiştir. Bir kaç tiyatro oyunlarının müziklerini de oluşturmuştur. Çıkardığı "Ayvalanta" adlı albümü piyasaya sürmüş ve pek çok kişi tarafından dinlenmiştir. Bu şarkının ardından "Türkan" adlı albümü de çıkarmıştır ve bu albümü de oldukça sevilmiştir. 2012 yılında "Altın Kelebek Türkiye Müzik Ödülleri" organizasyonunda ödüle layık görülmüştür.

Bir kaç yıl şarkılara ara veren Ayla Çelik, 2016 yılında tekrar dönüş yapmış ve kendi hayatını anlattığı "BEN" adlı albümünü çıkarmıştır. Bu şarkısında klip de çıkarmıştır. Çıkardığı bu şarkının ardından aylar sonra şu sıralar adeta popüler hale gelen "Bağdat" adlı şarkısıyla daha çok hayran kitlesi oluşturmuştur.

Oldukça popüler olan "Bağdat" şarkısında Beyazıt Öztürk ile düet yapmıştır. Bu düetten sonra ikili arasında aşk dedikoduları magazin gündemine bomba gibi düşmüştür. Ayla Çelik, bu dedikoduları yalanlarken Beyazıt Öztürk, sessiz kalmayı tercih etmiştir.

Ayla Çelik'ten tepki çeken açıklamalar!
"Beyaz hayatta evlenmez. Çünkü..." Ayla Çelik evlilik teklifini yanıtsız...
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a o isim damgasını... Demet Akalın servetini üstüne giyip kutlamaya... Ünlü türkücünün kızı popçu oldu!