Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a o isim damgasını vurdu! / VİDEO

Ekranların reyting rekorları kıran dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 83. bölümünde, Ayla Çelik'in 'Dikensiz Gül' şarkısı ilk defa yayınlanarak seyircilere sürpriz yapıldı.

Geçtiğimiz yıla damgasını vuran 'Bağdat' şarkısıyla gönülleri feth eden Ayla Çelik, Dikensiz Gül şarkısını ilk kez sevenleriyle paylaştı. Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Meryem'in gözyaşları içindeki görüntüleri Dikensiz Gül şarkısı eşliğinde ekrana yansıdı!

edho-5-BoIluIm-Sen-benim-kadAmAmsAn

Ekranların en sevilen dizilerinden “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın 5 Aralık Salı akşamı yayınlanan yeni bölümünde, seyircisini heyecanlandıracak bir sürpiz Ayla Çelik’ten geldi!

ATV'nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da, sözleri Ayla Çelik’e, müziği Ayla Çelik ve Kemal Sahir Gürler’e ait olan ‘Dikensiz Gül’ şarkısı ilk defa yayınlandı. Meryem, Hızır ile Candan'ı otel odasında yakalamasının ardından, arabasına binerek otelden ayrıldı. Meryem'in gözyaşları içindeki duygusal sahnesinde Dikensiz Gül şarkısı çalındı.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'a o isim damgasını vurdu! / VİDEO ile ilgili etiketler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ayla Çelik EDHO dikensiz gül
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.