Ankara Üniversitesi

Ankara Üniversitesi, 1946 yılında Türkiye'nin başkenti Ankara'da kurulmuş bir devlet üniversitesidir.

Ankara Üniversitesi, Üniversite Kanunuyla birlikte bu kanunla kurulan ilk üniversite olma unvanını taşır. Ankara Üniversitesi'nin en eski ve köklü fakülteleri 1842 yılında kurulan Veteriner Fakültesi ve 1859 yılında kurulan Siyasal Bilgiler Fakültesi (Mekteb-i Mülkiye)'dir.

Ankara özel yurt fiyatları ne kadar? Özel yurt kız-erkek ücretleri
Korku dolu anlar: Başıboş köpekler dehşeti yaşattı! İslami değerleri aşağılayan 'İnek Bayramı' skandalı sonrası rektörlük harekete geçti!
"NFT'ye Giriş" Ankara Üniversitesinde seçmeli ders oldu! NFT nedir? İşte ders içeriği... “Kurumsal İletişim Yönetimi” Sertifika Programına kayıtlar için son üç gün! Ankara Üniversitesi 3D yazıcı ile gıda üretti "Mutasyon depremdi, bu bir tsunami" 'Yunanca Günü' kutlaması iptal! 'Yoğun bakımlar doldu' iddiası! Hasta yakınları doktorlara saldırdı Hasan Onat kimdir? Ünlü İlahiyatçı Hasan Onat nereli? Ünlü ilahiyatçı Hasan Onat vefat etti Ankara Üniversitesi duyurdu: Koronavirüsü izole ettik Yoğun bakım uzmanından korkutan korona gerçeği! Yoğun bakım uzmanından korkutan korona gerçeği! Doktorun tepki çeken videosuna inceleme! O doktor panik yaratan sözlerine açıklık getirdi! Tartışma yaratan hastane videosu... Küçük Rojin devletin kanatları altında! Öğrencilerle güvenlik arasında gerginlik! 3 bin yıllık sırrı nükleer fizikçiler çözdü! Bu görüntü yönetimi harekete geçirdi! YÖK'ten Profesör Hasan Bilgili hakkında karar! Tecavüzle suçlanan profesör emekli oldu! Türk Eximbank'a yeni genel müdür! Ankara Üniversitesi: O öğretim üyesi açığa alındı! Deniz Baykal'ın sağlık durumuyla ilgili flaş... Ankara'da "Hero" gözaltısı! Bakın o tişörtü... Ankara Üniversitesi'ne FETÖ operasyonu: Çok... PKK'lılar şehitlere hakaret etti, onlar "Oruç...