Anadolu Üniversitesi

Anadolu Üniversitesi, Türkiye'nin Eskişehir şehrinde yer alan bir devlet üniversitesidir. Üniversitenin temeli, 1958 yılında kurulan Eskişehir İktisadi ve Ticari İlimler Akademisi, Eskişehir Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi ve Eskişehir Eğitim Enstitüsü'ne dayanır. 1982 yılında YÖK Kanunu ile birlikte EİTİA ve EDMMA Anadolu Üniversitesi'ne dönüşmüştür. Kayıtlı öğrenci sayısı bakımından, Avrupa'nın birinci, dünyanın en büyük ikinci üniversitesidir.

Açıköğretim'de hangi bölümler var? 2023 Açıköğretim bölümleri!
Bakan Dönmez: Güneş panelleri üretiminde dünyada üçüncü sıraya geldik Deprem sonrası AÖF tarihleri duyuruldu! İşte kayıt takvimi
Anadolu Üniversitesi devlet Konservatuvarı öğrencileri eğitimine başladı! Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıtlarında son gün 17 Ekim Promosyon ödemelerinde rekor geldi: Anadolu Üniversitesi çalışanlarına 41 bin 500 lira ödenecek Açıköğretim Fakültesi kontenjanları doldu gözler ikinci üniversite kayıtlarında! PAEM sınav sorularının başka bir deneme sınavında çıktığı iddialarına cevap geldi Eski Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Orhan Oğuz hayatını kaybetti Kasapoğlu "Antrenör adaylarına müjdemiz var!" mesajıyla duyurdu AÜ Rektörü Prof. Dr. Fuat Erdal kimdir? Kaç yaşında? Nereli? Evli mi? Açıköğretim yaz okulu sınavları online yapılacak AÖF 2020 sınav sonuçları açıklandı mı? Açıköğretim sınavları ile ilgili flaş karar! Binlerce öğrenciyi ilgilendiriyor Zekiye Çomaklı kimdir? İstifa eden rektör Şafak Çomaklı'nın annesi Zekiye Çomaklı kaç yaşında? Şafak Ertan Çomaklı kimdir? Anadolu Üniversitesi Rektörü Neden istifa etti? Yeni rektör kim olacak? Anadolu Üniversitesi rektörü istifa etti AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak? AÖF bahar dönemi vize sonuçları açıklandı mı? On binlerce öğrenciye önemli açıklama! AÖF kayıt yenileme son tarihi ne zaman 2020? Süre FETÖ'den yeni sızma taktiği: Tavşan aday... AÖF sınav yerleri | Sınavlar ne zaman başlıyor? İndirimli ulaşım için 2.2 milyon öğrenci kaydı! FETÖ-PKK işbirliği dün gece ispatlandı! AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman? Türkiye listeye 34 üniversite ile girdi! AÖF kayıt yenileme tarihleri ne zaman? Anadolu Üniversitesi'nde porno açan genci izle! Açıköğretim Fakültesi kayıt tarihi uzatıldı... AÖF kayıt yenileme işlemleri ne zaman?