akraba

AKRABA NEDİR? KİME DENİR?

Akrabalık, bireyleri, kan bağları, evlilik ya da evlat edinme yoluyla birbirine bağlayan bir ilişkidir. Akrabalık ilişkilerinde, tanım gereği evlilik ve aile söz konusu olsa da, bu kurumlardan çok daha geniş kapsamlıdır.

Akrabalar arasında silahlı kavga: Yaralılar var!
Genç kızı taciz eden sapığa film gibi tuzak! Aracın arka camından girerek... Türkiye yıllarca onları konuşmuştu... Yılan bebekten haber var!
İstanbul'da meydan kavgası! Saniye saniye kamerada... İstedikleri ilacı yazmayan doktora çirkin saldırı! Yaptıkları dehşete düşürdü... Düğün meselesi silahlı kavgaya dönüştü: İki kişi bacaklarından vuruldu FETÖ elebaşı Gülen akrabalarını da fişledi! Yeğeni tüm detayları anlattı '1,6 akrabalık oranı nepotizm sayılmaz!' Ölmüş sevdiklerinizle sohbet edebileceksiniz! Bu ünlülerin akraba olduğuna inanamayacaksınız 160 litre sahte içkiyle yakalandı... Yüzde 65'i virüsü böyle kaptı Akrabalar çatıştı: 1 ölü Akrabalar çatıştı: 1 ölü, 4 yaralı Akrabalarına av tüfeğiyle kurşun yağdırdı! Vaka sayısı sıfırlanmıştı! 1 günde büyük artış gösterdi... 15 yaşındaki kız tüm akrabalarına korona bulaştırdı Akrabalarına kurşun yağdırdı: 3 ölü, 4 yaralı! Akşener'den Kavala'ya: En mülayim kuzenimizdir Akraba olan aileler arasında çatışma çıktı! Hemşire, çocuğu olmayan akrabası için bebek çaldı! Bağdadi'nin yakın akrabası 4 kişi tutuklandı CHP kadroları akrabalarla doldu taştı! Öcalan'ın akrabası sınırda yakalandı! Taşerona kadro verildi! Akraba avı başladı... Bu ünlülerin akraba olduklarına... Akrabaların tartışması kanlı bitti... Bergüzar Korel'den herkesi şaşırtacak... Gülen'in akrabasına FETÖ davasında beraat! Teröristbaşı Gülen ile Adil Öksüz akraba...