Yüzde 65'i virüsü böyle kaptı

Burdur Valisi Ali Arslantaş, kentteki vatandaşlara kritik uyarılarda bulundu. Akraba ziyaretlerinin bir süre askıya alınmasını isteyen Arslantaş, kentte hastalananların yüzde 65'inin virüsü akrabalarından ve ev ortamında kaptığını belirtti.

Tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de koronavirüs vakalarında artış yaşanıyor.

Vaka sayılarının artması nedeniyle yetkililerden de art arda uyarılar geliyor.

Burdur Valisi Ali Arslantaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, rahatsızlananların yüzde 65'nin virüsü akrabalarından ve ev ortamında kaptığını belirtti.

Vali Arslantaş, "Kıymetli hemşehrilerimiz; maske için teşekkürler ama mesafeye uymuyoruz. Komşu ve akraba ziyaretlerini bir süreliğine askıya almayı şiddetle tavsiye ediyorum. Apartman toplantıları, altın günleri, hasta ziyaretleri, komşu esnaf ziyaretleri gibi alışkanlıklara lütfen ara verelim. İlimizde koronavirüse yakalanan hastalarımızın yüzde 65’i virüsü akrabalarından ev ortamında kapmışlar. Tedbirlere uyarak mücadeleyi güç birliğiyle sürdürelim" ifadelerini kullandı.

Yüzde 65'i virüsü böyle kaptı ile ilgili etiketler Burdur Test akraba
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.