Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı

Türkiye Cumhuriyeti Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığına bağlı olarak çalışan, sosyal hizmetler ve aile işlerinden sorumlu olan bakanlıktır. 2011 yılında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı adıyla kuruldu.

Enflasyonla mücadele kapsamında devlet desteği oltası
''8 bin personel alımını bayramdan önce gerçekleştireceğiz!'' Bakanlıktan Gizli Bölmede Nefessiz Bırakılan Çocuklar' açıklaması
"128 bin yaşlımızın sosyal bakımlarını gerçekleştirdik" Faizsiz kredide başvurular yarın başlıyor! Evlilik kredisinde başvuru şartları belli oldu Evlenen gençlere kredi müjdesi! O yönetmelik yürürlüğe girdi Gençlere verilecek evlilik kredisinde başvurular başlıyor Hazırlıklar tamam! 150 bin lira kredi desteği sunulacak Yaşlı ve engellinin şubat maaşı zam farkıyla yatacak Bakan Göktaş'tan kayıp depremzede çocuklar iddiasına yanıt! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Yargı dizisini RTÜK'e şikayet etti Ender Saraç'la ilgili iddialar hakkında karar! Aile Bakanlığı'ndan destek alanlar dikkat! Yeni oran hesaplandı.. Gençlere evlilik kredisi bu hafta Meclis'te Detaylar belli oldu! Evlenecek gençlere 150 bin TL faizsiz kredi Kadın çifçiye 13.3 milyar liralık hibe kredi Bakan Göktaş duyurdu! Eylülde 4,36 milyar lira ödendi Bakan Göktaş, Rabia Birsen Göğercin'i ağırladı İnşaatta ölü bulunan 17 yaşındaki kız çocuğu ile ilgili yeni gelişme Anne ve babasını kaybedenlere 600 TL yardım parası veriliyor! 'Aşık çocuk beni gizlice izliyor' videosuyla ilgili harekete geçildi! Sosyal yardım alana 8 bin liralık işe başlama yardımı verilecek Aile Bakanlığı SYDV personel alımı 2023! Aile ve Sosyal Hizmetlet Bakanlığı'nın KPSS'siz memur alımı başladı! Bakan Göktaş'tan süresiz nafaka açıklaması... Bakanlık uyardı! Evlilik kredisi dolandırıcılığı patladı Sendikanın tarih hatası yüzünden haklarından faydalanamıyorlar! Uşak'ta gıda zehirlenmesi! 19'u çocuk 24 kişi hastanelik oldu... Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tek seferde 3 bin 336 TL ödeyecek!