Adil Öksüz

Adil Öksüz, 1967 senesinde Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesinde dünyaya geldi.

Lise mezuniyetinin ardından Ankara Üniversitesi'nde eğitimini sürdüren Öksüz, İlahiyat Fakültesi'nden mezun oldu.

Yüksek lisansını ise 1996 senesinde Sakarya Üniversitesi'nde tamamladı ve 2016 senesine kadar bu üniversitede akademisyen olarak görev yaptı.

15 Temmuz alçak, terörist darbe kalkışması sırasında bir askeri tesiste yakalanan Adil Öksüz'ün FETÖ ile olan ilişkisi kesinleşti. Adil Öksüz, kısa süre sonra yurt dışına kaçtı.

İçişleri Bakanlığı tarafından 'Aranan Teröristler Listesi'nde kırmızı kategoride yer aldı.

FETÖ'cü kurmay pilotun eşinden şok itiraflar!
FETÖ firarisi Adil Öksüz'ün yakınlarına beraat kararı Adil Öksüz'e yakınlığıyla bilinen FETÖ'cü itirafçı oldu!
Eski MİT'çi Eymür: Adil Öksüz öldürülmüş olabilir FETÖ'cü hainlerin ihanet trafiği ABD raporunda: Darbeciler, Gülen ile görüşmek için o yolu kullandı Hain plandaki yeni ayrıntı ortaya çıktı: ABD'ye gidip FETÖ elebaşına onaylattı Adil Öksüz’ün Akıncı Üssü görüntüleri ne anlatıyor? Adil Öksüz'ün Akıncı Üssü'ndeki görüntüleri ortaya çıktı! Adil Öksüz soruşturmasında kazı alanında yangın FETÖ'cü Adil Öksüz'ün kaçışında kayınvalide rolü Yazıcıoğlu suikastında Adil Öksüz detayı 'FETÖ'cü Öksüz araziye çanta gömdü' Fox müdürünün Bylock’u deşifre oldu Cübbeli Ahmet'ten Adil Öksüz itirafı Öksüz müttefikin koynunda FETÖ firarisi Öksüz'ün kayınpederi koronadan öldü Karlov suikastı davasında Adil Öksüz itirafı Erdoğan: İmamoğlu'nun mektubu gizli bir mektup! Öksüz'ün 15 Temmuz öncesi 'darbe' mesajları! Kılıçdaroğlu'na 3 sayfalık mail itirafı! FETÖ'nün MİT imamı her şeyi itiraf etti Adil Öksüz'ün sözüne sadece o inandı! "1998'de Suriye'ye yapılan Öcalan uyarısı gibi" FETÖ’cü Adil Öksüz öldürüldü mü? Adil Öksüz hangi ülkede? İç çamaşırlarını Pensilvanya'ya taşıyordu! "Adil Öksüz'ün nerede olduğunu biliyoruz!" Adil Öksüz’ün kuzeni itirafçı oldu! Adil Öksüz davasında karar çıktı! FETÖ'cü Öksüz ile ilgili dava yeni gelişme!