KHK'lılar kimlere 'geliyoruz' telefonları açıyor?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile ‘Haberin Olsun’ yeni bölümüyle yayında…

Ceyhun Bozkurt ve Barış Özkan, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrası sert sözler söyleyen Muharrem İnce'nin CHP içindeki kumpasçılar açıklamasını, Kılıçdaroğlu'nun seçim vaatlerini, Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Recep Cengiz'in skandal FETÖ sözlerini ve HDP ile Kürt Özgürlük ve Demokrasi İttifakı'nın dikkat çeken seçim beyannamesini, Kılıçdaroğlu'nun milletvekili kontenjanını ve MHP'nin seçim kararını değerlendirdi.

‘’CHP KAYNIYOR''

Ceyhun Bozkurt, ''CHP kaynıyor. Kumpasçılar söylemi, seccade' olayı, Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrası açıklamaları CHP'nin kaynadığına işaret. CHP'de Kılıçdaroğlu'dan sonra genel başkanlık kapışması yaşanacak. Tuncay Özkan, 10 Aralıkçılar ve İmamoğlu'nun ayakları birbirlerine değiyor. CHP'de kaynama bitmiyor. Muharrem İnce içeride kaynayan yapıları iyi biliyor. 

''CHP BİZANS OYUNLARININ MERKEZİ HALİNE GELECEK''

İnce'nin adaylığı sürecinde ne yaptılar ise şu an aynısını yaşıyorlar. Kılıçdaroğlu'nun altını oymaya çalışacaklar. CHP Bizans oyunlarının merkezi haline gelecek. Seçimi kazanırlarsa söylediklerinin yüzde 80'ini yapamayacaklar. Nasıl İstanbul'da yapamadılar ise yine yapamayacaklar. İmamoğlu kendi seçmeninin gözünü boyadı.

''FETÖ'CÜLER ÇOK KOORDİNELİ ÇALIŞMAYA BAŞLADILAR''

Recep Cengiz, yeni kumpas kurmaya ihtiyacınız mı var? FETÖ'cülere bir cesaret geldi. KHK'dan atılan isimler son dönemde kurumlarda tanıdıklarıyla iletişim kurmaya başlamış. Psikolojik harp anlamında 'geliyoruz' mesajı vermişler. KHK'lılar kurumlarda tanıdıklarını arayarak üstü kapalı tehditler savuruyorlamış. Bunlar sözde bir mahkeme kurdular ve Türkiye'yi yargıladılar. Amaçları uluslararası anlamda Türkiye'yi yalan delillerle mahkum etmekti. İşte burada fişleme yaptılar. KHK'lılar ciddi bir kılıçla geliyorlar. Başardıkları anda PKK'yı, FETÖ'yü ezen kim varsa kılıçlarıyla saldırıya geçecekler. FETÖ'cüler çok koordineli çalışmaya başladılar.

''HDP'NİN VAATLERİNDE İLKESİZ, DIŞA ANGAJE BİR YAPI SÖZ KONUSU''

HDP milletin iradesini bariyer olarak görüyor, bunu yıkıp idari mali özerkliği siyasi özerkliğe evirmeye çalışıyor. Bu doğrultuda, PKK'lı teröristleri yerel güvenlik güçleri olarak göreceğiz. Yasamada etkili olma planları var, Millet İttifakı'yla uzlaşmış vaziyetteler. Bakanlık pazarlığı bile yapmış olabilirler. HDP'nin vaatlerinde ilkesiz, dışa angaje bir yapıdan söz ediliyor. Ortaya çıkacak tek şey kaos olabilir.

''MİLLET İTTİFAKI ÇATIRDAYABİLİR''

Millet İttifakı sarsılabilir, çatırdayabilir. CHP'nin işi şu an çok zor. Saadet, Deva ve Gelecek Partileri ayrı bir planlama içine girebilirler. Belki ittifak içinde tuzak kuracaklar. Hep en karlı çıkan HDP oluyor. Millet İttifakı'nda İYİ Parti'den kaynaklı yeni bir isyan çıkabilir.

''CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TBMM'DE DE GÜÇLÜ OLMANIN ÇALIŞMALARINI YAPIYOR''

Çalışmalarda her isme 3 il önerildiği söyleniyor. Öne çıkan seçenek ise her bakanın büyükşehirlerden aday gösterilmesi. Cumhurbaşkanı Erdoğan sadece cumhurbaşkanlığı seçimi değil, TBMM'de de güçlü olmanın çalışmalarını yapıyor. AK Parti Meclis seçimlerine de ciddi şekilde yüklenecek. Hem ittifak bazında, hem de AK Parti bazında güçlü bir şekilde Meclis'e girme planları yapılıyor. Bakanların sahaya çıkacak olmalarının nedenleri bu.’’ ifadelerini kullandı.

 ‘Haberin Olsun’un tamamını YouTube kanalımızda izleyebilirsiz...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN 

KANDİL İSTEDİ, DEM HAREKETE GEÇTİ, CHP DESTEK VERDİ! ASIL PLAN NE? ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi?