Bir Zamanlar Çukurova dizisinde bomba aşk iddiası!

Bir Zamanlar Çukurova dizisi oyuncularından Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek’in aşk yaşadığı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Peki, Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek aşk mı yaşıyor? İşte detaylar..

Bir Zamanlar Çukurova dizisi tüm hızıyla devam ederken kadrodaki ünlü isimlerden Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek için ilginç bir aşk iddiası ortaya atıldı. Ancak bu aşk iddialarını iki ünlü isim de bir türlü kabul etmek istemedi.

Bu aşk iddialarında herhangi bir görüntü ya da fotoğrafta magazin gündeminde yer almadı. Milliyet Cadde yazarlarından olan Ali Eyüboğlu açıklamasında, ikili arasında daha önceden de aşk dedikoduları yayıldığını hem Kerem ve hem de Hilal ile konuştuğunu ve böyle bir şeyin olmadığını söyledi.

ACARKENT'TE 35 BİN LİRALIK VİLLA!

İkilinin ayrıca Acarkent’te 35 bin lira aylıkla kendilerine villa tuttukları bile son gelen iddialar arasında yer aldı. Eyüboğlu, ikisinin de bekar olduğunu ve böyle bir villanın da tutulmadığını ve bu haberlerin asılsız olduğunu yineledi.

21 Mayıs 2024 akademik kadro ilanları Resmi Gazete'de! Beyaz Saray'dan İran'ın suikast suçlamalarına yanıt! 21 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayımlandı! İşte bugünün kararları
Sonraki Haber