Kemal Kılıçdaroğlu'na Çorum'da büyük şok: Çocuğuma dokunma

Çorum'da bir gafa imza atan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretleri sırasında hayatının şokunu yaşadı. KılıçdaroğlU'nun çocuğunu sevmesine izin vermeyen bir anne CHP liderini uzaklaştırdı.

This browser does not support the video element.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, muhtarlar ve kanaat önderleriyle buluştuğu Çorum'da şehir için "ülke" kelimesini kullanarak bir gafa daha imza atmıştı.

Çorum ziyaretine devam eden Kılıçdaroğlu, hayatının şokunu yaşadı. Sokaklarda dolaşıp ziyaretlerde bulunan Kılıçdaroğlu, ailesine selam verdikten sonra küçük bir çocuğu sevmek isteyince annesinden büyük tepki gördü.

Kadın, çocuğunu sevmek isteyen CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na izin vermezken, "Çocuğuma dokunma. Hayır hayır. hayır. Hadi yürü, yürü" ifadesini kullandı. Kameralara yansıyan o anları izleyenler, "Bir siyasetçinin bittiği noktadır" yorumlarını yaptı.

Selçuk Bayraktar HÜRKUŞ ile uçtu! "Rabıtayı bozdular, beni cemaatten kovdular, hakkımı haram ediyorum!" Saadet Partisi'nde yeni dönem! Karamollaoğlu görevinden ayrılıyor Cumhurbaşkanı Erdoğan: Nasıl saldıracaklarını çok iyi biliyoruz! Sezgin Baran Korkmaz'dan X sohbet odasında dikkat çeken açıklamalar "Dünyaya yeniden gelsem İlahiyat okumam"