Kazancı dudak uçuklattı! Şeyma Subaşı aboneleriyle düğün ve balayı görüntülerini paylaşacak

Instagram'da 3 milyona yakın kişinin takip ettiği Acun Ilıcalı'nın eski eşi ve fenomen Şeyma Subaşı, “ücretli abonelik” sistemine geçti. Kısa süre içinde 12 milyon TL kazanan Şeyma Subaşı, Kanal D Ana Haber’e açıklamalarda bulundu. Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile günler sonra nikah masasına oturacak Şeyma Subaşı'nın bekarlığa veda partisi, düğün ve balayı görüntülerini aboneleri izleyebilecek.

Acun Ilıcalı ile yaptığı evlilikle tanınan Şeyma Subaşı, Mısırlı iş insanı sevgilisi Mohammed Alsaloussi ile hayatını birleştirmeye hazırlanıyor. Aylık 66.99 TL'lik bir bedel karşılığında özel hayatını Instagram'a abonelerine açan Şeyma Subaşı, kazancıyla gündem olmuştu. Kullanıcılara ücretli abonelik hakkı tanınan uygulamayı Türkiye'de ilk kullanan kişilerden biri olan fenomen, detayları Kanal D Ana Haber'e anlattı.

DÜĞÜN DETAYLARI BELLİ OLDU


Bu parayı ödeyip abone olanlar için canlı video ve özel fotoğraflar paylaşacak olan Subaşı, takipçilerinin düğün ve balayı görüntülerini izleyebileceklerini belirtti. Acun Ilıcalı ile sadece 1 yıl evli kalan ve bu evliliğinden Melisa adında bir kızı bulunan Şeyma Subaşı, ikinci kez nikah masasına oturacağı tarihi de duyurdu. Şeyma Subaşı ile Mısırlı sevgilisi, Fas'ın Marakeş şehrinde mutluluğa 'evet' diyecek.


Abonelik sistemiyle ilgili bilgi veren Subaşı, ''Belki nefret de edebilirler ama merak ediyorlar izliyorlar. Daha özel içerikli videoları paylaşıyorum. Daha samimi oluyor, daha fazla konuşuyorum insanlarla.'' dedi.

Subaşı açıklamalarının devamında ise ''İnsanlarla iletişimim var, sorular soruyorlar ve onlara cevap veriyorum. Şeyma TV gibi düşünün. Onlara hediyeler veriyorum.'' ifadelerini kullandı.

Düğün tarihini de duyuran Subaşı, ''5 - 6 Nisan'da Marakeş'te evleniyoruz inşallah. 250 kişi gelecek. Sadece aile ve ayakın arkadaşlar.'' şeklinde konuştu.

Aliyev'den Ermenistan açıklaması! Türkiye geneli yağışlı havaya dikkat! İşte il il hava durumu... Deprem bölgesinde hava nasıl olacak?
Sonraki Haber