Instagram Ücretli Abonelik Sistemi nedir? Nasıl açılır?

2010 senesinde kurulan ve popüler sosyal medya platformları arasında yer alan Instagram abonelik sistemi geliştirildi. İçerik üreticileri tarafından abonelerine özel içeriklerin paylaşıldığı abonelik sistemi sayesinde gelir elde edilen platform için aylık aboneleri şartları merak edilmektedir.

İçerik üreticileri için pasif gelir elde etme yöntemleri arasında yer alan Instagram abonelik sistemi sayesinde kişiler kendileriyle en çok etkileşime giren takipçileri için özel deneyimler sunarak ve içerikler üreterek aylık düzenli gelir elde etme imkanına sahiptirler.

Instagram Ücretli Abonelik Sistemi Nedir?

Instagram Ücretli Abonelik Sistemi, içerik üreticiler için geliştirilen özellikler arasındadır. Instagram abonelik sistemi sayesinde içerik üreticiler abonelerine özel içerikler üretmekte ve yeni deneyimler sunabilme imkanına sahiptirler.

Instagram Ücretli Abonelik Sistemi nedir? Nasıl açılır?

Abonelikler sayesinde bir içerik üreticiye aylık abone olan kişiler ise Instagram abonelik sisteminin getirdiği birçok avantajdan da yararlanabilmektedir.

Instagram Abonelik Sistemi Özellikleri

Instagram’da bir içerik üreticisine özel abone olan kişilerin ve içerik üreticilerin belirli avantajlardan yararlanması mümkündür.

• Abone Sohbetleri
• Abone Rozetleri
• Abone Ana Sayfası
• Abone Canlı Yayınları ve Abone Hikayeleri
• Abonelere Özel Gönderiler ve Reel Paylaşımları

Bir içerik üreticisine abone olan kişilerin ve içerik üreticilerin elde ettiği avantajlar arasında yer almaktadır.

Instagram Abonelikler Nasıl Açılır?

Instagram’ın yeni özelliklerinden birisi olan ücretli abonelik sisteminin açılması için içerik üreticilerin belirli şartları yerine getirmesi gereklidir.

• En az 10.000 takipçisinin bulunması
• En az 18 yaşında olması
• Abonelik sisteminin aktif edildiği ülkelerde yerleşik olması

Bu şartları tamamlayan içerik üreticiler Instagram Abonelikleri açabilmekte ve aboneleri için özel içerikler üreterek gelir elde edebilmektedir.

Instagram Ücretli Abonelik Sistemi nedir? Nasıl açılır? - Resim : 3

Abonelikler açıldıktan sonra içerik üreticilere özel olan Profesyonel Pano – İçerik Üreticileri – Abonelikler sekmesine dokunarak kişiler abone listelerine ulaşabilmektedir.

Instagram Abonelik Ücretleri

Instagram’da bir içerik üreticisine abone olmak isteyen kişiler Instagram tarafından belirlenen aylık abonelik ücretlerini öder. Instagram Abonelik Ücretleri şu şekildedir;

Abonelik Türü   

   
Instagram Abonelik Ücreti   

   
Instagram Subscriptions 72 (1 Ay)   

   
60,99 TL   

   
Instagram Subscriptions 77 (1 Ay)   

   
60,99 TL   

   
Instagram Subscriptions 194 (1 Ay)   

   
84,99 TL   

   
Instagram Subscriptions 191 (1 Ay)   

   
84,99 TL 

 

Instagram Ücretli Abonelik Sistemi nedir? Nasıl açılır? ile ilgili etiketler Instagram
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.