Kaza geçiren Ajda Pekkan'ın sahnelere döneceği tarih belli oldu

Ajda Pekkan geçtiğimiz günlerde evinde düşmüş ve kalça kemiğini çatlatmıştı. 7 saatlik bir ameliyat geçiren Ajda Pekkan'ın, Kasım ayı içindeki konserleri de iptal olmuştu. Süperstarın sahnelere dönüş tarihi belli oldu. 76 yaşındaki sanatçı önümüzdeki ay yeniden sevenlerinin karşısında olacak.

76 yaşındaki pop müzik sanatçısı Ajda Pekkan, geçtiğimiz günlerde evinde tansiyonu düştüğü için talihsiz bir kaza geçirmişti. Başı dönen Pekkan düşmüş ve kalça kemiğinde çatlak oluşmuştu. Ardından 7 saat süren bir ameliyata alınmıştı.


SEVENLERİNDEN DUA İSTEDİ

Ajda Pekkan, menajeri Oğuz Arınmış aracılığıyla Günaydın'a bir mesaj gönderdi. "Size sevgilerimi gönderiyorum. Dualarınızı eksik etmeyin. 15 Aralık’ta sahnede olacağım" diyen ünlü sanatçının sağlık durumu her geçen gün biraz daha iyiye gidiyor. Evinde dinlenen Pekkan'ın yavaş yavaş yürümeye başladığı, fizik tedavisine ise bir süre daha devam edeceği öğrenildi.


İLK KONSER 15 ARALIK'TA

Hastaneden bugün taburcu olması beklenen Pekkan’ın ilk yürüyüşünü yaptığı, fizik tedavisinin ise devam edeceği belirtildi. Geçirdiği kazanın ardından Kasım ayındaki tüm konserlerini ertelemek zorunda kalan Süper Star, önümüzdeki ay yeniden sevenleriyle buluşacak. Pekkan, 15 Aralık'ta sahneye çıkacak.

Hakim Ziyech Galatasaray'a ısınmaya başladı Merkez Bankası rezervleri nisanda 22 milyar dolar arttı PKK'ya çok ağır darbe! 32 terörist öldürüldü
Sonraki Haber