Kanser, siz uyurken kendisini böyle belli ediyor...

Kanseri yayılmadan tespit etmek ve tedaviye erken başlamak hastaların hayatlarını kurtarmada önemli bir rol oynuyor. Kanserin göz ardı edilen belirtileri hakkında uyarılar yapan uzmanlar, uykuda sıklıkla yaşanan sağlık sorununa karşı insanları uyararak kanserin en yaygın belirtisini paylaştı.

Sağlıksız yaşam koşulları nedeniyle kendini daha fazla göstermeye başlayan kanserin erken teşhisi şüphesiz çok önemlidir. Kanserin etkileri hakkında ön bilgiler edinmek ve hastalığın seyrini değiştirebiliyor. Uzmanlar geceleri vücudunuzda uyku sırasında ortaya çıkan bazı durumların yaygın kanser belirtilerinden olduğunu söylüyor. Bu uzmanlardan biri olan Dr. Deborah Lee, yaptığı bir uyarıda, "Birçok kanser semptomu geceleri daha kötü görünebilir." dedi.

Ali Koç'un rekor transferi sezon sonu Fenerbahçe'ye veda ediyor Altın fiyatları yeni haftaya yükselişle başladı Fenerbahçe'nin Konya 11'i belli oldu! İsmail Kartal'dan Dzeko kararı Benzine ve motorine indirim geliyor! 6 Mayıs 2024 tarihli Resmi Gazete yayınlandı! İşte o kararlar... Cezaevinde intihara kalkışmıştı! Savcılıktan Dilan Polat kararı