Josef de Souza: Oynayacağımız maçlarda bir favori göremiyorum

Sergen Yalçın ve Josef de Souza, yarın oynanacak Borussia Dortmund maçı öncesi iddialı... Brezilyalı futbolcu, "Takımın bu gelişiminde pay sahibi olmaktan mutluluk duyuyorum. Hedefimiz gruptan çıkmak. Böyle oynarsak başarabiliriz" dedi.

This browser does not support the video element.

Josef de Souza şunlar söyledi: "Şampiyonlar Ligi'nde başa baş mücadele olacak, biz de iyi takımız. Sahaya kazanmak için çıkacağız. Bu sezon özellikle kendi evimizde oynadığımız maçlarda taraftarımızla yeniden buluşmak çok özeldi, Şampiyonlar Ligi de özel bir arena. Onlar da bizimle bu heyecanı yaşayacak, bizi besleyecekler, hiçbir şüphemiz yok. Günümüz futbolunda maçtan önce favori belirlemek kolay değil. Ben oynayacağımız maçlarda bir favori göremiyorum. Her şey saha içinde belli olacak. Kazanabiliriz."

 

Arda Güler meşhur gol sevincinin anlamını açıkladı! Milli sporcumuz Necmettin Erbakan Akyüz'e madalya tehdidi... Göztepeli taraftarlar ile iş yeri çalışanları arasında kavga! Hayatını kaybeden Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj TFF, Süper Lig'de 33. haftanın VAR kayıtlarını yayınladı! Fenerbahçe şampiyonluğu aldı, Dilek İmamoğlu yıkıldı kaldı!