İSTANBUL VE ANKARA’DA NEDEN MİTİNG YAPILMIYOR?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, Moskova’daki saldırı ile Sarıyer’deki kilise saldırısının aynı yerden olması ile ‘kesik kulak’ mesajını, CHP’de Ankara ve İstanbul mitinglerinin iptal kararını tartıştı.

''MOSKOVA'DAKİ SALDIRIDA ABD VE UKRAYNA'NIN PARMAĞI OLDUĞU KESİN''

Bozkurt, ''Rusya'daki terör saldırısını yapanlar masum insanları hedef aldı. ABD, bu tür saldırıların öncesinde eylem uyarısı yapar. ABD, Rusya'daki vatandaşlarına 'terör saldırısı yapacağız, uzak durun' uyarısı yapmıştı. DEAŞ'I kontrol edenler CIA, MOSSAD, MI6, Fransız ve batılı istihabrat servisleridir. DEAŞ-H'nin kuruluş yeri Afganistan. Suriye'deki militanlar, Suriye Milli Ordusu'ndan kaçanlar ABD tarafından Afganistan'a gönderildi. Böylece DEAŞ-H güçlendirildi. Çünkü kullanılacak. Orta asya denilince akla Rusya, Çin ve Türk dünyası gelir. Türk dünyası üzerinden bir operasyon yapılacak. Horosan orada şifre gibi çekilmiştir. Horosan'ı bilinçli seçtiler. Türk dünyası üzerinden bir Asya operasyonu yapacaklar ve terör örgütünü kullanacaklar.

''RUS KAMUOYUNDA FİLİSİN'E VERİLEN DESTEĞİN ÖNÜNE GEÇMEK İÇİN MÜSLÜMANLIKLA İLGİLİ BİR ALGI OLUŞTURARAK DESTEĞİN ÖNÜNÜ KESMEK VE TEPKİ OLUŞTURMAK İSTİYORLAR''

İran'da bu saldırıyı yaptılar. Arkasından aynısını Sarıyer'de kilisede denediler. Son olarak da Moskova'da saldırı yaptılar. Bölgede denklemin önemli ülkeleri İran, Rusya ve Türkiye hedef alındı. çeşitli ülkelerde operasyonlar düzenleyen deaş-h'a bir ihale verildiği belli. moskova'daki saldırı tipik bir CIA ile MOSSAD operasyonuna benziyor. Saldırının önemli bir detayı daha var. Kamuoyunda Ukrayna ve İsrail'e yönelik antipati artarken müslümanlar Rusya'nın başkentinde rusları öldürdü. Rus kamuoyunda Filisin'e verilen desteğin önüne geçmek için müslümanlıkla ilgili bir algı oluşturarak desteğin önünü kesmek ve tepki oluşturmak istiyorlar.

''KARABAĞ'DA FRANSIZLAR ERMENİLER ÜZERİNDEN CİDDİ BİR ŞEKİLDE MÜCEVHER HAMMADDESİ ÇIKARTARAK DÜNYAYA PAZARLIYOR''

Suriye'den kaçırılanlar Orta Asya'da DEAŞ-H yapısı adı altında yeniden güçlendirilerek Rusya, İran ve Türkiye gibi ülkelerde operasyon faaliyetleri yürütüyor. Moskova saldırısında fransa detayı önemli. Agalarov, Ermenileri hala silahlandırıyor. Fransa, Ermenileri çıkarları için destekliyor ama Karabağ'da Fransızlar Ermeniler üzerinden ciddi bir şekilde mücevher hammaddesi çıkartarak dünyaya pazarlıyor. Karabağ'daki yeraltı kaynakları Agalarov liderliğinde çıkartılıyor. Fransızlar kanlı elması kaptırıyor. Rusya Agalarov'a çok güveniyor. Rusya tarafından Kırım'da da görevlendirildi. Bu işin içinde CIA ve MOSSAD haricinde Fransa da var. Fransa bir iade-i ziyaret yaptı. Paris boyutu söz konusu. Terör saldırısına karar verdiler ve tetikçi buldular. Tetikçi kendi ürettikleri bir terör örgütü oldu.

''ÖZGÜR ÖZEL BIRAKIN MİTİNG YAPMAYI, KİTLESEL BİR BASIN AÇIKLAMASI BİLE YAPAMAZ''

CHP'deki kavgalar, mitingleri fiyaskoyla sonuçlandırabileceği için kökten iptal ettirdi. CHP genel merkez ve saraçhane arasında kavga büyük. Teşkilatlarında kriz yaşayan bir partinin mitingi örgütlemesi mümkün değil. CHP, İstanbul ve Ankara'da bu yüzden miting yapamadı. Çzel çok acınacak halde. Bırakın miting yapmayı, kitlesel bir basın açıklaması bile yapamaz.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

ERDOĞAN VE AK PARTİ İLE ‘EGE SİYASETİ’ İLİŞKİSİ NASIL OLACAK? Ekrem İmamoğlu Hamas'a terör örgütü dedi! VATANDAŞ ERDOĞAN-ÖZEL GÖRÜŞMESİYLE İLGİLİ NE DÜŞÜNÜYOR? İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıran Ayasofya çıkışı! Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? BAHÇELİ ÜZERİNDEN ERDOĞAN’I TASFİYE PLANI!