ÇİN 6 GEMİSİNİ AKDENİZ’E Mİ GÖNDERDİ?

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt ile 'Haberin Olsun' SuperHaber YouTube kanalında...

SuperHaber YouTube Koordinatörü Barış Özkan ve SuperHaber programcısı Ceyhun Bozkurt, ‘Haberin Olsun’un yeni bölümünde, İsrail-Filistin savaşında yaşanan son gelişmeleri, Türkiye’nin Gazze seferberliğini, İsrail askerinin Netanyahu’ya isyanını, Çin'in Doğu Akdeniz'e 6 savaş gemisi gönderdiği iddiasını masaya yatırdı.

''GAZZE İSRAİL İÇİN BİN BİLİNMEYENLİ BİR DENKLEM. HAMAS'IN TÜNELLERİ VE TECRÜBELİ SİLAHLI UNSURLARI ÇOK BİLİNMİYOR''

Bozkurt, ''İsrail'in kara saldırısını yapması çok zor. İsrail Gazze'de cehennemi yaşar. ABD'nin korkusu da bu yüzden. Gazze İsrail için bin bilinmeyenli bir denklem. Hamas'ın tünelleri ve tecrübeli silahlı unsurları çok bilinmiyor. Gazze'nin altında 'ikinci bir Gazze' var. İsrail'in filistinlilerin toprağını işgal girişiminin Irak'ın işgalinden farkı yoktur. İsrail kara harekatını beklettikçe bekletiyor. ABD İsrail'in kara harekatını tecrübesizlik nedeniyle bekletiyor olabilir.

''BU SOYKIRIM SİYONİSTLERLE BERABER PLANLANMIŞ OLABİLİR''

Almanya özel kuvvetleri olası kara saldırısında İsrail'e destek verebilir. Savaş yayılır ise Lübnan-Suriye boyutunda da faydalanabilirler. Bu soykırım Siyonistlerle beraber planlanmış olabilir. Annan planı kabul olsaydı orası hem Anadolu'ya hem Ortadoğu'ya saldırı üssü haline gelecekti. Almanlar Lübnan veya Suriye'de belli noktalarda kullanılabilir.

''ABD İLE ÇİN PASİFİK'TE ADIM ADIM SAVAŞA GİDİYOR''

Yaşananlar küresel mücadelede Doğu Akdeniz savaşıdır. Çin'in 6 savaş gemisinin Doğu Akdeniz'e ilerlediği doğru değildir. 5 gündür Kuveyt'teler. Çin Asya Pasifik bölgesinde hareketlenmeye başladı. ABD lojistik ve ittifak desteklerinin sıkıntısını çözmeye çalışıyor. Asya Pasifik'te Çin-ABD gerilimi yükseliyor. Bu Doğu Akdeniz'e yansıyabilir. Rusya ile Çin arasındaki iletişimin Doğu Akdeniz'e yansımalarını görebiliriz. ABD ile Çin Pasifik'te adım adım savaşa gidiyor.'' sözlerini kullandı.

‘Haberin Olsun’u SuperHaber YouTube kanalında izleyebilirsiniz…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği! Elinde haç ile Kur'an-ı Kerim yaktı! İsrailliler Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara döküldü... İsrailli bir bakan daha trafik kazası geçirdi: Babası ağır yaralı 326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...