326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.

This browser does not support the video element.

Luftansa tarafından yapılan açıklamada, olayın LH456 Frankfurt - Los Angeles seferini gerçekleştiren uçakta meydana geldiği ve bu uçuşun aynı zamanda bir alıştırma uçuşu olduğu belirtildi.

Los Angeles'a inişin ardından, Frankfurt'taki merkezle iletişime geçildiği ve D-ABYP tescilli Boeing 747 tipi uçağın Frankfurt'a dönüşü için onay alındığı ifade edildi. Uçak, Frankfurt'ta ek incelemeye alındı.

ALIŞTIRMA UÇUŞU NEDİR?

 Alıştırma uçuşları genellikle pilotların yeni bir uçağı veya belirli bir uçak türünü kullanmadan önce pratiğe ihtiyaç duydukları uçuşlardır. Bu tür uçuşlar, pilotların becerilerini tazelemelerine ve uçuş yeteneklerini sürdürmelerine yardımcı olur. Yolcu taşıyan ya da taşımayan şekilde gerçekleştirilebilirler.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!