Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

This browser does not support the video element.

Malezya Kraliyet Donanması'nın askeri geçit töreni için yapılan askeri prova sırasında iki donanma helikopterinin havada çarpışması sonucu en az 10 kişi hayatını kaybetti.

O ANLAR KAMERADA

Yerel medyada yayınlanan görüntülerde, helikopterlerden birinin yere çarpmadan önce diğer helikopterin pervanesine çarptığı görüldü.

Olay, yerel saatle 09.30'da bir donanma üssüne ev sahipliği yapan Malezya'nın Lumut kasabasında meydana geldi. Malezya Kraliyet Donanması, "Tüm kurbanların olay yerinde öldüğü doğrulandı ve kalıntılar kimlik tespiti için Lumut Askeri Hastanesine gönderildi" dedi.

Olayın sebebini araştırmak için bir komite oluşturulacağı bildirildi. Helikopterlerden birinin, içinde yedi kişinin bulunduğu HOM M503-3'ün koşu pistine düştüğüne inanılıyor. Diğer üç kurbanı taşıyan Fennec M502-6 ise yakındaki bir yüzme havuzuna düştü.

Terör destekçileri İsviçre'de Bayraktar TB2 maketi yaktı 6 yaşındaki oğlunu 'şişmansın' diyerek koşu bandında koşturdu! ABD polisinden Filistin destekçisi öğrencilere sert müdahale AB Komisyonu Başkanı Ursula von der Leyen'e tepki! Medine'yi sel vurdu: Sokaklar göle döndü Mahmud Abbas'ın tek derdi İsrail'in güvenliği!