İsmail Küçükkaya, Özgür Özel'i eleştirdi, Erdoğan'ı övdü: "Özel, Erdoğan gibi yapmalıydı. CHP'de siyasal iletişim eksikliği var."

CHP'li medyanın önemli kanallarından olan Halk TV'de sabah programlarını sunan İsmail Küçükkaya, CHP'nin yerel seçimlerdeki aday belirleme stratejisini eleştirirken, AK Parti'de Erdoğan'ın uyguladığı sistemi başarılı bir örnek olarak gösterdi.

CHP'nin başına gelişiyle birlikte 'değişim' sloganını adeta unutan Özgür Özel'e yerel seçim stratejisiyle ilgili de muhalif kesimden büyük tepki var.

CHP'nin yayın organlarından Halk TV'de haber programı sunan İsmail Küçükkaya, "yeni yönetim aday belirleme sürecinde çok ciddi acemilikler yapıyor." diyerek Özgür Özel'i eleştirdi.

ERDOĞAN'A ÖVGÜ, ÖZEL'E YERGİ

CHP'nin elinde mevcutta 12 tane büyükşehir belediyesi adaylarını parça parça açıklama ve değişiklik konusunda gerekeni yapmadığını söyleyen Küçükkaya, "Erdoğan nasıl yapıyor bakın. Deprem bölgesindeki belediye başkanlarının tamamını değiştirdi iktidar partisi." diyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın stratejisini övdü.

DEM Parti'de deprem! Başkan ve Meclis üyeleri topluca istifa etti Kadıköy'de Tacettin Kutay'ın kızına taciz iddiası: Adli işlem başladı Türkiye'den Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Sonraki Haber