İşlediği cinayetleri sosyal medyada paylaştılar!

Randy Janzen

British Columbia’da yaşayan 50 yaşındaki Randy Janzen, 7 Mayıs 2015 günü kızını, karısını ve kız kardeşini öldürdüğünü itiraf etti. Cinayet sebebi ise kızının sürekli migren ağrılarından şikayet etmesine artık katlanamıyor olmasıydı. Karısı ve kız kardeşini ise kendisinin yaptığı şeyle hayatlarının sonuna kadar yaşamak zorunda kalmasınlar diye öldürdüğünü söyledi. Janzen notunda kızı Emily hakkında şunları yazdı:
“Bir anne babanın ümit edebileceği en iyi küçük kız… [o] pek çok konuda mükemmeldi ancak migren ağrıları yüzünden yavaş yavaş her şeyi bırakmak zorunda kaldı… kimsenin Emily’nin her gün ne kadar acı çektiğini ve bu ağrıların neden olduğu şiddetli depresyonu gerçekten anlayabildiğini sanmıyorum. Emily iyileşmek adına her şeyi denedi ama hiçbiri ona yardımcı olamadı. Ben de bir silah aldım ve onu başından vurdum. Şimdi migrenden kurtuldu ve güneşli bir öğleden sonra bulutlarda yüzüyor.” Karısı Laurel’i ise “bir anne bebeğinin öldüğü haberini duymamalı” diye düşündüğü için vurduğunu ve birkaç gün sonra ise bu utançla tek başına yaşamamalı diyerek kız kardeşi Shelly’yi de öldürdüğünü itiraf etti. “Şimdi bütün ailem tüm acılarından kurtuldu ve hepsi cenette.” Janzen’in paylaştığı bu postu okuyup dehşete kapılan arkadaşları hemen polise haber verdi. Evde Janzen’in tanımına uyan birisinin bulunduğunu gören polis eve girmeye çalıştığı anda tüm ev alevler içinde kaldı. Polis eve ancak yangından 3 gün sonra girebildi. Evde Janzen ailesinin cesetleri ile, bacaklarının arasında tuttuğu uzun namlulu bir silahla yatakta oturan Randy Janzen’in de cesedine ulaşıldı.

ŞOK'tan Anneler Günü'ne özel indirim fırsatları! Meteorolojiden 11 il için kuvvetli yağış ve kar uyarısı! "Dusan Tadic efendi çık da maçta sorumluluk al! Köy takımlarına atma" "Fenerbahçe bir mucize gerçekleştirip şampiyon olacak" Tekin Kartal kimdir, nereli, kaç yaşındaydı, neden öldü? "Fenerbahçe Galatasaray maçına U19 ile çıksın, sahadan çekilsin"